Inte ens med lite humor

En av de tråkigaste tingen att göra är just att tanka bilen, vet inte varför. Det går ju fort och det är ju ett måste, men likväl så är det en av de tråkigaste jag vet. Kanske för att det kostar så mycket pengar *haha* man ser så tydligt hur kronorna försvinner i en slukande fart och rätt var det är blir det hundralappar. Inget jag betalar direkt utan kommer som en klumpsumma varje månad i brevlådan, och där har den helt plötsligt förvandlat dessa hundralappar till tusenlappar. Nä du, helt klart så kommer den här kvinnan aldrig gilla att tanka bilen.

Inte ens med lite humor på macken..

Comments

 1. Då är vi två! På den tiden när vi hade två bilar, valde jag alltid den som hade mest bensin i tanken när jag skulle ut och köra! Gångerna som jag har tankat, kan räknas på ena handens tumme… Kram

 2. Jaha du, känner igen mig, men skylten är kul! 🙂

 3. HAHA dör över skylten!

  Jag avskyr att tanka 🙁

 4. Ja där ser man verkligen pengarna försvinna i en rasande fart, kollar bara på summan för det skall stämma när räkningen kommer sen…

 5. Håller nog med dig där, inte kul när man ser att pengarna bara ”rinner” iväg. Lite för fort..

 6. Jag är tvungen att tanka!
  Sv..Bra med vältränad blåsa 🙂
  Kram!

Speak Your Mind

*