Jag är en Adidas

Min träningsform är promenader. Efter att ha testat många olika träningsformer så är det promenaderna som jag gillar och funkar allra bäst för mig. De får mig inte bara att röra på mig, de får mig att komma ut och andas in frisk luft, se naturen ur annat perspektiv. Där kameran är en ständig följeslagare och jag njuter av att få stanna upp i ögonblicket och njuta och fotografera tillfället. Ja det är min form det.

Jag har även insett att jag är en Adidas, det tog mig nästan halva mitt liv för att inse det. Det har köpts en massa promenadskor ”Tennisskor” genom åren jag har levt. Sedan min upptäckt kan  jag inte ens för mitt liv tänka mig ett annat märke. Det är som att gå på luft, det var även de som hjälpte mig då jag en gång i tiden råkade på hälsporre. Har jag fel sorts skor på mig så får jag ont när jag är i daglig rörelse.

2011 köpte jag mina senaste Adidas..
Köpte de på våren inför Vårruset 2011..
De håller ännu, och då är de väl använda kan jag säga..
Kvalité man verkligen inte klagar på.

Trots att de fortfarande går att slita på, kommer jag ändå att införskaffa mig ett par till..
Till den kommande och längtade våren vill jag ha nytt.
I år känner jag för ett par med en klatschig färgklick på mina fötter..

Får tillägga att min träningsform med promenader passar mig inte alls under vinterhalvåret.. Då ids jag faktiskt inte ut i kylan, det är en frusen själ bakom denna skärm som klankar ner en massa bokstäver till ord på tangentbordet här.. Jag vet vintern är vacker därute och jag håller med, men det är om jag får betrakta den genom fönstret på mitt promenadband i vardagsrummet. Perioder har det använts allt för sällan, men den står där och den ser mig liksom jag ser den och samvetet får mig att resa på mig mot promenadbandet, och ja där på bandet ser jag ut och varenda minut på det känner jag bara efter den innerliga längtan efter våren och att få sätta på mig mina Adidas-skor.

Ut för att andas… Ut för att ha naturen inpå mig.. Med sakta steg för att hinna öka på dem mer och mer för varje dag, promenera som om det vore den sista dagen, för hur det än är så är det lång vinter-ide-tid för en frusen själ som mig.

Comments

 1. Bara man har något riktigt på fötterna kommer man att gå långt hör i livet 🙂 Skämt o sido, jag har själv Adidas på mina fötter. Byter rätt ofta, när jag haft den första blir de automatiskt snickarskor, så därav kan jag slita mycket. Nu är snickarskorna på upphällningens åndå blir det automatiskt nya för fint bruk… Jag är mycket noga med mina skor, har haft problem med för stor hålfot sedan jag var liten, jag gjuter sulor på ortopeden för bästa resultat. Men Adidas borgar för kvalité 😉 Dessutom vill jag ha svarta

 2. Jag håller med, promenader är gött! Dock inte på vintern nä…

 3. Jag är helt klart en Reebook 🙂 Köpte ett par för typ 3 år sedan, som jag stormtrivts med. Och då jag började jobba använde jag dem som ”jobbskor”, då de är heldämpade och satt bra på foten osv. Och nu på mellandagsrean hade jag ju sådan tur att jag hittade ”samma” sko, fast i nyare upplaga, för endast 200 kr/st (ord pris 1299:-) och jag passade då på att köpa mig 2 par (ett par till jobbet och ett par till träning) och även döttrarna köpte sig ett varsitt par. 🙂 Härligt med riktiga fynd.
  kram kram

 4. Härligt att du kommit så långt att du vet vilket märke som är du. Jag har ingen aning.. Köper olika! Klart man måste ha fler. Finns ju fler färger 😉

  Kramisar

 5. Du jag delar inställningen till vintern. Jag längtar till våren då man kan ta sig ut igen. Just nu gillar jag verkligen inte att gå ut och gå. Det är bara så att man dimper i backen och det är mindre kul…

 6. Jag är nog rätt likadan, promenader ger så mycket mera så som friskluft och en massa intryck.
  Tänkte faktiskt lika om mina val av skor för inte så länge sedan och märket är adidas jag faller för 🙂

 7. Ska också köpa nya i vår. Har just nu Adidas som jag har specialgjort efter mina fötter har varit mycket bra, men börjar bli utslitna o till åren nu. Fast jag är sugen på att prova Asics nu, men jag springer och de ska tydligen vara bra dämpning i dem. Man behöver byta ut joggingskorna fast de inte är slitna, sulan åldras så det bra tankar du har om nya skor. Tips! Kolla i plösen så ser du årtal och månad. Ibland är tyvärr det rea på gammal årgång. 🙄

  • Hoppas att du hittar ett par som skall passa dig 🙂 Själv skall jag ut på jakt så fort jag besitter lite vårkänslor i min kropp. 🙂

 8. Om solen tittar fram kan jag tänka mej att ta mej ut=)) Promenader är mycket underskattat!!

 9. Samma här..:) Promenader är det bästa för mig med. Även Adidas freak…:)

 10. Jag är ingen trogen! Varken skor eller träningsform 😀 Men jag promenerar till jobbet. Brukar ta 35 min men nu har de varit 31 min länge…. Tror jag har lyckats pressa ner tiden lite. -15 är inga problem. Jag har även gått i -30, men då tog de lång tid 😀

 11. Måste köpa nya tärningsskor 🙂

  visst är det tidskrävande med alla kommentarer, men jag är ensam och inga barn så det funkar och folk får svar när jag hinner svara 🙂

 12. Vinter är ett måste, och man måste genomlida den, om man inte rymmer till varmare ställen förstås! Jag har ECCO för dom passar mina fötter så bra! Kramar

 13. Ja skorna är viktig om man ska ut o gå speciellt i motionssyfte då räcker det inte med 49 kronorsparet 🙂

 14. jag har ungefär likadana skor 🙂 bra skor är A och O
  Sv: undersökningen gick väl bra men resultatet var det inte, jag har skrivit om det i ett inlägg idag
  kramen <3

 15. Det är inte så kallt när man väl kommer ut… Om det inte blåser då, vilket det gör ganska så ofta när jag tänker efter…
  Själv har jag ett par PUMA skor som är i det närmaste outslitbara. Jag tror att jag använt dem flitigt varje sommar i snart 10 år och de är lika fina ännu. När jag är ute och går på vinterhalvåret är det ”Timberland” promenadkängor som gäller.
  Ha en fin dag!

 16. Promenader är helt klart det bästa 🙂
  Jag går i ur o skur det är en av fördelarna eller nackdelarna när man har hund 🙂

  Ha en fin dag!
  Är det snö i Borås? Annars vore en promenad kanske ngt?
  Kram

 17. Hej!
  Bra skor är så viktigt, vet inte vad jag har för märke på mina men mina höst/vinterkängor är Adidas och de är suveräna! =) Speciellt nu när jag är utan cykel och går till och från jobbet varje dag!
  Kram Elenor

 18. Älskar Adidas skor också! Bra grejer det där 🙂

 19. Vintern är fin på sitt vis,den stora nackdelen är halkan,den förstör nöjet att gå när det är som värst. Promenader blir det ju här också tack vare hundarna,och det gör ju att man håller sig i rörelse vilket är viktigt.
  Just nu faller snön så vackert utanför fönstret och snart ska vi ge oss ut vovvsen och jag.. 😉
  Lasagne hade jag i helgen,toppengott är det..
  Kram och ha en fin dag♥

 20. Jag är ingen vidare träningsmänniska. Men just Adidas gympadojjor gillar jag. De passar till mina fötter.

  Sv: Från att ha samlat grisar, har jag gått över till nallar. Jag tycker att de är så gosiga.

  Kram/Gilla

 21. Jag tycker om snö i lagom mängd! Ca:10cm.Ta på dej vännen och ut en stund i kylan och få frisk luft.Sen kan du gå på bandet!!Kram!

 22. God morgon. Har inte provat Adidas skor. Ha det gott i kylan. Kram

 23. Bra att du ändå tar dig tid på löpbandet och bra skor, det ska verkligen inte underskattas. Skönt att du hittat en modell som passar dig bra.

 24. Fy för vinter och kyla! Jag vill ha vår så alla kan gå ut och promenera 🙂 Själv är jag en Reebok-tjejm helst de som formar rumpan hihi
  Ha en fin vecka!

 25. Vi har precis samma inställning till vinter…När vintern kommer så flyger alla mina fina ambitioner iväg tillsammans med den snö, kyla och…halka som kommer! även här finns ett promenadband men nu vet jag inte riktigt var jag ska få plats med det. Efter inköp av nya soffan försvann allt extra utrymme i vardagsrummet…Kramiz

Speak Your Mind

*