Jag är virkberoende..

Då jag har många virkprojekt på gång samtidigt så tyckte jag att denna tygkassen passade på alldeles perfekt, den kommer att användas flitigt. Jag är glad att fått hem den, efter mycket om och men. Jag beställde 2 stycken, men fick hem 2 med texten stickberoende, meddelade personen i fråga och fick svar att hon fixar det, då kommer det hem 1 styck, den andre kom inte och personen i fråga svarar inte ens på mejlet. Tråkigt men sant… Och här sitter jag med en stor längtan efter en till. Hoppas att kunna hitta någon annan som tillverkar sådana tygkassar.

Fått hem en ny garnleverans på 10 nystan, så underbart melerat i regnbågens färger, jag längtar efter att få sätta kreativiteten i det och skapa något underbart, vad än vet jag inte riktigt, är fortfarande på funderarstadiet.

Comments

  1. Haha vilken härlig 🙂

  2. Den kassen är verkligen kanon till dig. Synd att du missade en.. Kram

  3. verkligen passande 🙂

  4. Ha en härlig vilodag!
    Kram!

  5. Aj då,taskigt när det inte funkar med det man beställt..Läckert garn du har där..
    Jag såg första tranan i tisdags,förra året såg jag första den 17 mars,4 dar tidigare än i år..Haé Kram.

Speak Your Mind

*