Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Jag tar vara på | En kopp kaffe

Jag tar vara på

Höstens fina dagar, jag älskar vår, sommar och höst… Alla de tre årstiderna finner jag speciella känslor för, och hur kan man inte älska hösten när man fortfarande kan njuta av den som det fortfarande vore kall sommar, när höstsyrenen blommar och den sprider glädje direkt utanför ytterdörren och rakt framför inglasade altanen, jag njuter gärna därute med en kopp kaffe för att skåda de vita stora klasarna.

241 / 365

Och att få spendera tid vid sjön och få se solens strålar glittra på vattenytan, ja nog har sensommaren lämnat över stafettpinnen till September men jag tänker njuta så länge jag kan av de fina dagarna. De får mig att dra till mig extra djupa andetag och känna tacksamhet över ens existens i vårt vackra land.

242 / 365

Torsdagstema – I like

Comments

 1. September är en fin månad, men jag hade hellre haft Juli och värme :-p

 2. Håller med till fullo ! Vår, sommar och höst har alla på sitt sätt något värdefullt att ta vara på och njuta av.
  September brukar vara så vackert med höstens alla färger, våren när naturen vaknar och sommaren när allt grönskar. Vackra bilder och tänkvärda rader !! Årstiderna är inte alls lika påtagliga här på Malta där det ännu är högsommarvärme men visst, mörkret faller tidigare för varje dag som går.

 3. Jag njuter också, även om det regnar i skrivande stund 😉

 4. Hej, kikar runt på vad ni gillar denna vecka, o vem gillar inte blomster? Fast, du rabblar alla årstider utom min favorit, vintern!

 5. Håller helt och hållet med! Härliga bilder!

 6. Håller helt och hållet med dig. Man ska passa på att njuta av allt, oavsett årstid, det är fint här hos oss i Sverige året om. Fina bilder, gillar höstsyrénen, så vacker.

 7. Vackra bilder! Och jag håller med dig, det är lätt att tycka om vår, sommar och höst. Jag stortrivs nu när det ännu inte är bara grått ute, utan vackert med fina färger och klar luft. Och än kan man gå barbent utan att frysa. Sedan kommer vintern, det har också sin tjusning, bara man slipper skrapa bilrutor och skotta alltför mycket snö så är det ok 🙂

 8. Ljuvligt….du gör alldeles rätt i det, hoppas att många andra (mig inräknad) kan göra likadant! 🙂

 9. Slutet på augusti blev fint väder och det verkar hålla i sig i september också……………..Fåret är väldigt praktiskt för nu ser Kjell var hans dörr är Ha en bra dag!

 10. Nydelige bilder av vår vakre høst. Ha en fin dag!

 11. September är en fin månad, man börjar ana hösten med klar luft och härligt mustiga färger i naturen! Din höstsyren är verkligen vacker med sina vita blommor!, njut av den så länge du kan!
  Ha en bra dag!

 12. Mors,,jag gillar också den fina höstsyrenen,även sol,vind o vatten..Men inte det vatten som just nu kommer från ovan..Haé Kram.

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud