Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Jag tränar varje dag | En kopp kaffe

Jag tränar varje dag

Gäsp… ca 4 timmars sömn… Nåja, det räcker för tillfälligt för inatt skall jag sova hemma i sängen.. Det tar längre tid att vakna upp och bli som människa efter att ha sovit på dagen jämförbart då man har sovit natt. Det zombie liknande tillståndet lär sitta i ändra fram tills imorgon bitti.

Oavsett sömn och vaknande så sägs det att det är bra med ansiktsträning.. 😀
Jag utför mina varje dag.. 😉

Jag måste bara bjuda er på denna underbara lady…
När jag är 88 år hoppas jag kunna vara lika underbar som hon..
Mannen min nickar och säger att det där är verkligen jag om ett antal år..

 

Comments

 1. 🙂 ja, ansiktet är också viktigt att träna 🙂
  kramar

 2. Hmm, kanske så man får bort sin dubbelhaka. 🙄

 3. Härligt med ansiktsträning sånt behövs absolut 😀

 4. Härlig träning du kör varje dag 🙂

 5. Jag frågade Moa varför man måste salta vattnet som tanden ligger i..Hon sa att pappa har sagt det,om det är salt i vattnet så får man en guldpeng,,annars bara en 5krona,,så hon är smart,saltar skapligt..Haé Kram 🙄 😛

 6. Det är viktigt att motionera sin muskler Små som stora……Ulla tycker nog om att sitta i korgen när han kör! Kram1

 7. Tack! Tänkte bara gå promenader tills jag är frisk igen men hoppas jag hinner träna något mer denna vecka.
  Kram

 8. Jag är gld att jag äntligen skaffade ett gymkort, hurtbulle hihi!
  Hoppas du får sova gott inatt! All träning är bra träning 😉
  Kram

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud