Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Jag är glad att jag föddes | En kopp kaffe

Jag är glad att jag föddes

Ja nu är jag här.. har haft en dag med lite ”måsten” Jag har nyss kommit hem och det är en underbar känsla att få komma hem till det tomma och härliga hemmadoften.

Innan jag åkte hemmifrån så sminkade jag upp mig och klädde på mig jeans och en top, kände mig som en fräsch kvinna…. Inte för att jag skulle bort på något speciellt, utan det var ett besök till jobbet (möte) och efter det var jag till rummet.

Men när jag sitter där på mötet på jobbet så slog det mig att jag sitter där utan arbetskläder, jag är sminkad något jag inte brukar vara när jag arbetar på natten. Så visst är förändringen stor, men ändå dock ”jag” inom mig är jag den detsamma person som jag alltid har varit, men kostymen är förändrad på många sätt.. ja dvs kroppen, klädseln och utstrålningen. Jag är gladare och jag är mer mån om min klädsel och utseende.

Då slår det mig oxå att man har hört från många att just de som är viktopererade blir förändrade, att man skulle bli en helt annan person. Något jag hela tiden har trott att aldrig i livet att man blir det. Och jag står fast vid det.. MEN, jag tror att omgivningen (inte alla) har svårare att ta mitt ”nya jag” när de ser mig, så som jag aldrig har visat mig innan så har de genast den tron att jag är en annan person.

Däremot skulle jag vilja säga att mina egenskaper har förstärkts pga viktminskningen, jag vill kalla det viktminskningen för det har inget med att göra om man har gjort en operation eller inte, utan det är själva viktminskningen som har gjort mig starkare! Idag kan jag se glädjen över livet på ett helat annat sätt än jag har gjort innan… Det är en pånyttfödelse!

 

Comments

 1. Hm, man kan födas på nytt på många sätt 😉
  Och det där med att bli förändrad. Som sagt var, vet flera som efter stor viktnergång så har fd vänner försvunnit – de klarar inte av situationen. Men, jag undrar då – vilka vänner är det?
  Må så grankott…

 2. Tack för en härligt positiv och livsbejakande text!

 3. Go girl!!! ;o)

 4. Så härligt du förmedlar din känsla,gläds så med dig,kram!!!

 5. En härlig känsla att känna sig pånyttfödelse! Svar: det är inte försent med Elvis bilder. kram

 6. Nja han fyller på torsdag 🙂 När fyller din son?
  Det är kul att du mår så bra och känner dig pånytt född. Det som är ändrat är att du gått ner i vikt och är mer mån om ditt utseende. Dina åsikter och tankar har väl inte ändrats för det? 😉

 7. Härligt att du känner dig så glad. Jag är glad för din skull. 🙂

  Näe, det var allt en bra slant. Men vi hoppas att det var värt det. Hittills idag har han varit ganska lugn i alla fall.

  Kram

 8. Ja det är gott att känna sig född på nytt….nu ska jag ta en uppfräschande dusch…..kram

 9. det låter ju att du tänker så 🙂 jo det är kul med nytt som sitter bra på en 🙂 och extra pengar är aldrig fel de heller 🙂 *kram*

 10. Jomen visst är det så att en medvetet fullbordad viktminskning ger ökad självkänsla. Jag tror att det är att man visar sig själv ett värde genom att ta i och det mår man bra av, kanske tom transmittorsubstansproduktionen (oj, somnade nästan där)förändras.

 11. ja det är skönt, har inte funkat så här bra på hela sommaren, kan jag ju säga kram biggan

 12. Jag har något i min blogg till dig!

 13. Härligt att känna att man föds på nytt:) klem

 14. Ja, det är en underbar familj! kramen

 15. Man förändras hela tiden i sitt liv, med eller utan viktminskning. Fast går man ned så mycket som du gjort i vikt, kanske folk inte hinner med i förändringen lika snabbt som du och tror då också att du förändrats mycket mera än vad du gjort… Ha det så gott ikväll!! =)

 16. ja det är klart det måste vara det, livet måste ju bli helt annorlunda, fast man är samma inuti. men man kan plocka fram sitt jag som man gömt ganska länge,
  ja när jag skrev inlägget, då börjar folk komma in på min blogg igen, även jag, konstigt va kram biggan

 17. Och jag är glad för din skull att du fick födas på nytt!! Kramiz!

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud