Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Jag träffade ett medium idag | En kopp kaffe

Jag träffade ett medium idag

Intressanta saker och ting har hänt idag…. !

För ett tag sedan träffade mamma en kvinna som sa till mamma att hon hade en gumma som gick efter henne och ville prata med henne. Ja jag vet, det låter som Ghost Whisperer. Jag tror på sådant… Jag har träffat medium innan och saker och ting har stämt med mig.

I vilket fall som helst så var gumman i själva verket min mammas mormor som höll upp fingret och sa ”Håll hårt i pengarna” flera ggr. Mediumet visste inte att det var mammas mormor, hon sa bara att hon såg modersinstinkter. Mamma förstod direkt att det var hennes mormor, för hon sa just de orden ofta när hon levde ”Håll hårt i pengarna” och hennes mormor var som en mamma för henne.

Det intressanta var att idag dök detta medium upp till butiken, jag & mamma sitter ute och samtalar, i samma veva som hon dyker upp så började jag prata om just detta medium, och mamma säger, ja men det är hon som kom nu. Det märkligaste var att jag hade den känslan att det var just hon i samma veva som jag såg henne.

En mycket trevlig kvinna… Hon satt och samtalade med mig, mamma och min syster bra länge, det var ett naturligt och öppet samtal. Hon sa mycket som verkligen är läkande för själen, inte för att min själ är trasig, men det skadar inte att den stärks något då & då.

Hon började att få bråttom hem och precis när hon skulle gå sa hon, det är typiskt att de dyker upp när man måste åka… Hon vände sig mot mig, gav mig en lång kram och sa… din morfar står brevid dig och han vill prata med dig, men jag återkommer så ordnar vi det. Så det är bara att invänta och se vad min morfar vill… Jag har då ingen aning!

Jag tror på sådant…. Gör ni ?

Comments

 1. jag tror verkligen på medium,och skulle så gärna vilja träffa någon själv……men men …hur har det gått???

 2. Självklart så tror jag på medium!

  Jag och en väninna skulle ju gå på en seans men det har inte blivit av än.

  Helst skulle jag vilja träffa på ett medium som kan sin sak ordentligt – för det finns säkert en massa buffel å båg i den branschen oxå!

  Vad kostar ett medium idag???

 3. Jaadå,jag tror!

 4. Ja jag tror på sånt men tror att det ska få finnas där utan att man tvingar fram det…..vi lever i parallella världar.

 5. Jo, jag tror på sådana saker.
  Och så spännande du berättar om denna kvinna / medium och det hon sa till er.
  Skulle själv vilja träffa ett sådan person, och kanske kunde få svar på vissa frågor, angående mina syskon osv.
  Men det är i alla fall tryggt att veta att det finns en annan värld, och något efter detta livet osv.
  Kram

 6. God morgon vännen! Ja,jag tror på det. Grattis på namnsdagen idag. ha en bra dag. kram

 7. ja det gör jag faktiskt, det hände mycket när min pappa dog, så det kan inte varit tillfälligheter jag tror inte det, kram biggan

 8. Njaa.. tror att ens undermedvetna spelar en små spratt. Tror nog mer på att människor som dött lämnar ifrån sig energier. Många gånger är nog de man tror blir sagt till en ens egna önskan. Man tolkar in de man önskar innerst inne. Med den uppväxten å de du haft så behöver man uppmuntran ibland för visst kan sår läkas men lämnar ifrån sig ärr. kram

 9. Tack hihi 🙂
  Nja är lite skeptisk. Men kan vara för jag aldrig upplevt något själv. Jag tycker det är lite väl läskigt att ta reda på också.

 10. Japp, jag gör det. Har själv varit med om att min morfar har sökt upp mig. Jag såg honom o vet att han o min mormor vakar över mig

  *kram*

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud