Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Jul.. Jul.. | En kopp kaffe

Jul.. Jul..

Strålande jul… Hoppas att ni har haft det bra över julhelgen. Här har det varit toppen och nu så här på annandag jul så är julen över för min del, jag har jobb att vänta mig. Har även kommande nyårshelg att arbeta. Julhelgen har varit grön, inte en enda flinga vitt har fallit. Idag har vi ett o-väder att vänta oss, den norska stormen Urd är på väg mot oss och man kan nog invänta sig vad som helst gällande väder och vind.

God fortsättning därute för er som fortfarande firar jul 🙂

Comments

 1. Hej du,Önskar dig o de dina en god fortsättning på 2017,önskar även att vår världs ledare ska klara av att lösa de konflikter som råder på vårt klot..Haé Kram.

 2. Hoppas ni klara er bra mot stormen!

 3. Gott slut!

 4. God fortsättning & lycka till med helgjobbet! 🙂

 5. URD blev inte så hård som väntat, men det blåste en del….
  Här är julen helt slut och alla saker åker in i morgon! Skönt och nu vänta nya äventyr! Kram och jag önskar dig ett fint 2017!

 6. Hoppas inte vinden ställt till det allt för mycket för er.
  Här var det ingen snö under julhelgen men idag minsann skulle det snöa! Nu ser man ju fram mot våren 😉
  God fortsättning

 7. Hoppas det går bra att jobba 🙂

 8. Såg precis på nyheterna om stormen, hopas ni klarade er bra!!
  Här är det tvärtom, jag har precis gjort min långvecka och har onsdag- och torsdagnatt kvar innan jag går på långledigt. 🙂
  Önskar dej en god fortsättning och lugna nätter!

 9. Ja nu är julen över,har haft en mysig skön julhelg med familjen i Sunnersta..Är nu hemma igen,,återvänder den 2:a januari för att ta hand om barnbarnen när mamma o pappa jobbar..Haé Bra både hemma o på jobbet..Kram.

 10. OH!Jobba 5 nätter .Tufft!
  Kram!

 11. Hejsan vännen här så har min julhelg varit underbar med samma väder som ni har haft ingen snö flinga har ej kommit ner fast inget man gnäller över precis utan tycker synd om de små som vill åka skidor & pulka .
  Önskar dig detsamma en fortsatt jul då jag har varit nere på stan nyss för att shoppat lite
  Kramar

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud