Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Julfirande | En kopp kaffe

Julfirande

Julen är försvinnande god, den kommer lika fort som den går förbi oss. Här firade vi jul hemma i huset vi var 11 personer och det var en lyckad julafton, jag kan nog säga med handen på hjärtat att det var en av de bästa julaftnar på många år. Det som verkligen saknades var mina 2 äldsta barn. En av dem är i Spanien, den andre arbetade. Men vi tar igen det en annan dag med extra mys. Hela kylskåpet är full med julmat och är det inte märkligt hur man varje år vid tillagningen av den tänker.. ”Kommer detta att räcka” ? ”Skall jag göra lite till” ? Ändå vet man med sig själv att maten den räcker och det blir alltid en massa över. Undrar varför man inte lär sig något efter samma misstag år efter år 😉  Efter julfirandet här hemma åkte jag och firade julnatten på jobbet.

Annandags morgon går jag av mina nattpass och det är riktigt kallt.. 
Frost på altanfönstret och en temperatur på -10.. *brr*
Idag är det inte riktigt lika kallt.. – 3..
Under natten till idag har det vräkt ner en massa snö..

 

Comments

 1. Härligt att ni fick en fin jul 🙂 Kram

 2. Roligt att höra att du är nöjd med julhelgen 🙂
  Ja mat verkar det alltid bli för mycket av kring högtider, men hellre för mycket än att det tillagas för lite faktiskt.

  Kram

 3. Vilken vacker bild!

 4. Ja julen går värkligen försvinnande fort, och en massa julmat lämnar den efter sig. Mätt blir man.

  Så härligt du haft det.
  Tittar in och önskar dig en fin helg. Snart firar vi nyår.

  Kramkram.

 5. Härligt att ni fick en bra jul i nya huset! Alltid blir det för mycket mat och man får vara påhittig med resterna!
  Vi fick vinter i går och i natt föll säsongens första snö! En strålande dag med solsken och ett rent fint lager med snö!
  Ha det bra!

 6. Vad härlligt det låter med en lyckad jul, samma var det här. Otur för dej att arbeta natten, men verkade funka i alla fall. God fortsättning!

 7. Härligt att läsa att julen blev så bra i det nya huset!!
  Ha en skön ledig kväll! 🙂

 8. Så vacker bild. Och det lät som en härlig jul för er och mat brukar det alltid bli över haha, samma misstag varje år som du skriver, på den punkten verkar man aldrig lära sig, eller ingen gör det. Blir massor gjort, massor uppätet och massor kvar.

  Ja det var en tragisk dag, man minns det som igår

 9. Mysigt låter det!! Vi har oxå haft en fin jul och njuter nu av mellandagarna=))

 10. Vi behövde inte tro att julmaten inte skulle räcka trots att det blev improviserat. Men det är inte mycket kvar nu i alla fall efter några dagar. Man känner saknaden efter de sina, som inte kan vara närvarande. Nästan hela min släkt bor i Stockholm, så det var i alla fall tur, att jag blev bjuden på barndop i november. Då var jag med där och träffade mina tre barn, några av deras barn och barnbarn och även mina två syskon. Det får jag ju trösta mej med.

  Sv: Det var verkligen en femetta att få det samtalet efter några dagar. Nu räknas mitt hjärta vara friskt med den medicineringen jag tar nu. Det gjorde ju sitt till också att julen blev lugn och fin.

  God fortsättning till dej och din familj också och ett Riktigt Gott Nytt År.

  Kram/Gilla 😛

 11. Godmorgon!Visst är det märkligt att man inte lär sig att inte göra för mycket mat! MEN bättre där är för mycket än för lite!!! ……………………………………… Sömn är som du säger viktig om man ska fungera bra! Kram!

 12. ja här har det varit lugnt o inatt kom lite snö 🙂

 13. God fortsättning..Nu är det inte många dagar kvar att nöta ut av 2014,,sen satsar vi på ett sprillans nytt 2015..Klart ni fick en mysjul i nya huset..
  Du får fixa till lite ”Gordon Bleu” av skinkan med västerbottenost,,en höjdare..Haé Kram. 😛

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud