Julmys-stämning..

Känner ni av den ? Jag gör det nu efter en kväll på stan igår med shopping, mat på restaurang, och avslutades med biofilmen Inferno. Det var riktigt mysigt att se granen på torget, alla juleljus och skyltfönster.. Det är så det vattnas i munnen när man tänker på julmaten. Att snart få slå in julklapparna till de närmaste. Och framför allt längtar jag efter hela stämningen som brukar infinna sig på julafton, där vi håller stenhårt på våran tradition på att samlas så många som möjligt där vi alla bidrar med något till julbordet.

Det blir julklappar till de små och julklappslek till oss vuxna. Detta året är det lillasyster som har julen hos sig, nästa år är det min tur. Julen är bara något alldeles speciellt och har alltid varit. Jag har turen att vara ledig hela julhelgen detta året, vet inte när det inträffade sist. Däremot jobbar jag hela nyårshelgen, men det gör mig absolut ingenting. Julen är för mig en viktigare helg att vara ledig på.

Comments

 1. mysigt att fira med alla, det gjorde vi förr…
  i år blir det Teneriffa med mamma och lillebror

 2. Vad härligt att vara ledig hela julen! Själv jobbar jag sexnätter den veckan, men har fått semester på självaste julafton!

 3. Jag har fått in granen nu så julstämningen har infunnit sig hos mig med 🙂
  Jag är ledig julafton och juldagen i år men åkte på att jobba nyårshelgen. Men som du skriver. Det är viktigare att vara ledig under julen..

 4. Julen är mysig, men själv föredrar jag kanske märkligt nog nyårsafton :-p

 5. Det är många år sedan julstämningen infann sig. Julen går liksom bara förbi. Hela familjen träffas och äter gott. Trevligt, men julmys – nej! Kram

 6. Skönt att du blir ledig !
  SV… jag sov gott på de nya madrasserna.
  Ha en bra kväll!

 7. Ja Julen är ju familjehögtiden nr 1…Skönt att du har en helledig julhelg,bara att gratulera..Det finns en sajt som heter WISH,där har jag handlat en hel del,,Länk nedan..Där kan du handla nästan vad som helst,men kolla noga ,vad andra köpare säger om varorna,,finns en del skräp också..Det som är bra är att man betalar mot faktura…Haé Kram.
  http://www.wish.com/?recvuid=5792319bcae62228de906f7d&uuid=dc5307946ddf43eb810738183ca64c93&exzpl=ctp-1&cmpgnid=57a83af12d91514a2e12f45f#tag=tag_53dc186421a86318bdc87f31

Speak Your Mind

*