Kontraster

Nu har vintern kommit, en aning sent anlände snön för att stanna och första plogningen på vår uppfart var ett måste. Själv tyckte jag att kontrasterna vid garaget (baksidan av huset) speglade nu, då och en längtan. Snön som har fallit, skyltarna som visar att huset har varit till salu och den vita trädgårdsmöbeln som står ute i snön som en längtan till vår och sommar. I själva verket så är det en trädgårdsgrupp som förra ägaren lämnade kvar och skicket på det säger att det skall bytas ut när värmen kommer. Idag (nu) visar temperaturen på -15 grader. Och ja det är kallt.. *brr*

Helgbilden

Comments

 1. Kallt men vackert!

 2. Vacker bild men en liten aning vemodig med skylten på sned och översnöade möbler. Härlig med snö men inte med kyla.

 3. Ja brr vad kallt! Men det är så vackert med alla snö och det gäller att njuta för det ska visst bli plusgrader snart. Så underbart att läsa att ni hade en så bra jul i nya huset! Faktum är att vi hade också en av de bästa jularna på många många år! Önskar dig ett gott slut på året!

 4. Visst är det härligt med snö, allt blir så ljust och fint! Här ska det visst bli mildväder imorgon igen….får väl se hur det går med snön?!
  Ha det bra!

 5. Även här har det snöat stora fluffiga flingor i dag. Uppfarten är skottad, men den har snöat över igen…

 6. God fortsättning
  Nu har jag kollat in er tid i det nya huset, förstår att det tar mycket av er uppmärksamhet och glädje och fint blir det. Lycka till
  /Kiki 😛

 7. Så vackert 🙂 Ja nu är de kallt men vackert ute 🙂 kram

 8. Här har det svängt och vi har numera någon plusgrad så imorgon blir det nog slask av alltihop! Ni brukar ju ha det lite kallare!! Lite ljusare är det i alla fall på eftermiddagen! Kram
  PS: Nu går det åt rätt håll i alla fall!

 9. Vacker bild. Här har varit – 16 Örebro. Idag bara – 5.
  God fortsättning!

 10. Ni verkar ha fått en del snö, här i Örebro kom det bara någon centimeter, men bättre det än inget alls. Önskar dig en god fortsättning! 😀

 11. Så vackert! Här väntar vi fortfarande på snön. Ryktet säger det ska bli plus imorgon,:(

 12. God fortsättning!
  Mysigt med lite snö och kyla tycker jag 🙂
  Kram ❤️

 13. Riktigt så mycket snö fick vi inte här, men den ligger kvar.

  Sv: Fy katten så kallt ni har det. Jag har inte kikat på tempen än men solen skiner och jag gissar att vi fortfarande har köldgrader. Jag längtar också som en galning efter våren. Men det dröjer ju lite till.

  Kram/Gilla

 14. Vackert är det med snö… -15, då får man kla sej ordentligt;)

 15. Det är vackert med snö, men det räcker med ca 5 minusgrader…. 😐 Men spara trädgårdsgruppen, det kanske går att fräscha upp den med målarfärg.
  Kramar♥

 16. Godmorgon! 10,1 här och ingen snö! Kan du inte fixa till utemöblerna? …………………………….Då hade du gillat denna pizzan. Ha en bra dag! Kram!

 17. Helt plötsligt blev det kallt, här är också -15 grader idag! Inget väder man vill vara ute i någon längre stund! Snart dags att längta till våren och de första krokusarna i rabatten men först njuter vi av de vackra vinterdagarna!

 18. Mors.Ja den kom till slut,,vintern med både kyla och lite snö..Skottat snö har jag inte gjort sen 2009,saknar det inte..
  Ja vi får nog fortsätta drömma om en Lotus,min plånbok är alldeles för liten..
  Haé Kram. 😛

Speak Your Mind

*