Kyckling i sweet chili

Som buzzadorkampanj denna gången fick jag testa ”Friday night chicken”. Fredag var det inte utan däremot en Tisdag sen kväll. Jag tog med mig påsen till nattjobbet samt grönsaker och bjöd mina nattkompisar på detta, endast efter en stund i ugnen så spred sig doften till våra magar och stimulerade upp hjärncellerna. Vi visste att vi hade en festmåltid framför oss. Gott som attan och kycklingbitarna smälte gott i våra munnar. Marinaden med sweet chili var verkligen en hit och uppskattad av både mig och mina kollegor.

Info: Som Buzzador får du utan kostnad prova nya produkter och tjänster och berätta för dina vänner. I de flesta kampanjer får du även låta dina vänner prova. Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj varierar beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna och vilka kampanjer som kommer. När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du information om kampanjen via email. Du väljer sedan själv om du vill vara med i kampanjen eller inte.

Klicka här om du själv vill prova på att vara en buzzador!

Comments

 1. Roligt att de smakade 🙂
  Har själv kikat på dem i affären o undrat ang smaken…
  Nu vet jag!

  Kram

 2. ser gott ut

 3. Åh så gott det ser ut!

 4. jag har varit med i Buzzador länge men eftersom jag aldrig fick något så gick jag ur för en månad sedan
  kramar

 5. Det där såg väldigt gott ut 🙂 absolut värt att provas…
  Kramiz♥

 6. Mmm, det så jammen godt ut 🙂

 7. Fick den där också, men kunde inte skriva ut den. Dessutom blir jag så besviken på senare tid. För bara betalerbjudanden trots att jag varit medlem sedan 2005 och har höga poäng. Får intrycket att de bara ger vissa chansen numera. Vet flera som slutat med buzzador för de inte tar vara på folk som varit medlemmar länge.

Speak Your Mind

*