Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Light in Alingsås | En kopp kaffe

Light in Alingsås

Igår tog jag barnen ut på äventyr… Bilen och ett gott humör tog oss till ”Light in Alingsås” som skulle vara den allra sista kvällen för 2011. Jag uppmanade barnen att ta med sig kamera. Vad gjorde jag ? Jo jag tog med mig kameran men batteriet låg kvar på laddning hemma. Smart gjort!! NOT! Nåja, det funkade med mobilkameran med.

Vet inte vad jag skall säga om kvällen, jag hade nog kanske förväntat mig mer ljus än vad det var. Men jag var däremot nöjd över att ha fått spendera tid med barnen,och vi fick en härlig promenad..  jag/vi avslutade det hela med att bjuda dem på resturang 🙂

Comments

 1. Godkväll !
  Tur att man kan ta foto i dag via mobil ge bra foton när glömma minnes kort .
  Underbara fina fotron blev det ändå …Kram

 2. Typiskt det där, själv brukar jag glömma minneskortet i datorn

 3. Oj vilka härliga bilder =) ser ju ut som jul nästan haha =)
  Hoppas du får en bra Tisdag =) kram

 4. Godmorgon.Idag får man be för biggan att allt går bra med operationen.Ha en fin dag.kram

 5. Åhhh vad mysigt med lite kvalitetstid med barnen 🙂 Det är värt mycket…

  Ha en fin kväll!
  Kram

 6. såg mysigt ut. påminde om julmarknader 🙂

 7. Jag tyckte att det var ganska bra i år. Förra året var inget vidare, men 2007 är nog oslagbart. Det är i alla fall en fin promenad och fika efteråt är inte helt fel… Kram

 8. just d, dit hade jag tänkt att vi med skulle åka, men det får väl bli ngt annat år =)

 9. Ja, mobiltelefonen har man ju alltid med sig i af – som tur är! 🙂
  Hoppas ni fick en mysig dag!
  kram

 10. Vad mysigt. Ha en fin kväll.

 11. Blev fina bilder ändå. Kul att få ha barnen med på kul. Kram

 12. Man blir så sur på sig själv när man glömt ladda kameran! :/

 13. va jättefina bilder å mysigt att ta med sig barna å kolla på det!

 14. Fina bilder fick du iaf. Jag har varit på 22 års fika. Kram

 15. Låter härligt =)

 16. Låter som ni hade en trevlig tur, och fina bilder blev det med 🙂

 17. haha javisst är den bra….. 🙂

  Härliga bilder 🙂

 18. Det var inte mycket till ljus Det ljusa var att ni fick umgås…..Vad mysigt att få sätta sig vid dukat bord! Hoppas att maten var god.Kram!

 19. det är så typiskt, det där med kameran men du fick ju fina bilder ändå
  kramar

 20. Jag råkade också ut för en sån sak, när vi var i Stockholm förra året. Vi bodde hemma hos min sons familj och alla skulle vi iväg till Drottningholms slott. Där hade jag inte varit sen jag var barn och det var länge sen. Jag skulle fotografera som vanligt, men hade glömt kameran hemma. Men jag fotade med mobilen istället. Kruxet var bara det att det inte ens fanns en kabel att inhandla, så alla bilderna sitter fast i mobilen.

  Vi har ju inga småttingar att busa med. Så det blir alltså inget Halloween för oss.

  Kram/Gilla

 21. vilken otur du hade

 22. Såg fint ut i alla fall! =) Hoppas ni fick en trevlig middag!
  Vi har haft SPA dag med jobbet, skönt att ta det ganska lugnt, så fick en lång cykeltur dit, sen simmat och myst, gått halva vägen hem med en arbetskompis och sen cyklade restan! =)
  Hoppas du har en fin dag!
  Kram Elenor

 23. Jag håller faktiskt med dig (som ”inneboende”) att det var sådär i år. Brukar vara bättre (tycker jag).

 24. Gott när man får till det och alla har tid att umgås lite.
  kram

 25. Tack så mycket 🙂
  Det är så mysigt att köpa bebisklädder.

  Mysigt med en massa ljus, vi har ett hus här i närheten som har en massa ljus till jul, ska se om jag får ett bra foto på det.

 26. Vad ballt!! 🙂 Härligt lila ljus.

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud