Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Livet i bubblan | En kopp kaffe

Livet i bubblan

Enbart tystnaden och lugnet har rådat här hemma..

 

Inte bara det att man behöver landa efter en helgs arbete, utan det finns så mycket annat omkring en som kommer upp till ytan, så som tankar, beteende och före detta livet i en bubbla.

Livet i bubblan kan kännas som evigheter sedan.. men ändå så nära, just så nära endast då den påminns av små korta frekvenser av vad som har varit eller rent av ett enda telefonsamtal. Det är då man minns det där livet i den där bubblan.. När den (bubblan) sprack, så började arbetet med att ”hela sig själv” det tog tid… det satte sina spår.. Jag reste mig, jag tror att det hela faktiskt stärkte mig en massa.

I ett svagt ögonblick är man tillbaka… i bubblan, ett liv med manipulation, behov, kontroll och äganderätt.. Det svaga ögonblicket ger dessutom starka minnen, minnen som man tror har suddats ut, men de finns där…. Men idag är jag glad för att jag kan hantera dem såpass att det tar allt kortare och kortare tid för dem att lämna mitt huvud, tills nästa gång de kommer igen. Dessutom så är det allt glesare mellan varven som jag med är väldigt tacksam för.

Jag avslutar mina egna tankar med.. Manipulation och kontrollbehovet biter inte på mig längre, livet i bubblan var för länge sedan och den kommer inte åter igen.

Comments

 1. Oj vad jag känner igen mig i det där…
  Ibland kommer alla tankar upp till ytan igen, om det som varit och då sjunker jorden under mina fötter känns det som. Har lite svårt ännu att hantera det men det är mycket bättre. Och jag hade inte täbkt på vissa saker på flera år, klart ibland ha man prata om det bara för att få ur sig det.
  Men sen när jag började få mailen, så kändes det som man var tillbaka i den där bubblan. Men jag tänker inte ge mig, jag ska gå ännu starkare ur det här. 🙂
  Kram

 2. Vad skönt att du har kommit så långt med dig själv..
  Kram

 3. Jag har svårt att tänka mig att någon kan manupulera dig.. eller hur de stavas hehe. 😀
  Bra att grubblet försvinner fort för hos dig ska de inte va fina Nett.. kram

  • Helt rätt, finns ingen som kan göra det idag.. Men förr, och det är sådana tankar som dyker upp igen då personen i fråga försöker igen. Kram

 4. skönt att du har kommit längre och längre ifrån det
  vilken fin gubbe du har
  kramar

 5. Skönt att det inte biter på dig längre. Såg någon skrivit att man ska ha med sig en nål in i bubblan, är nog det som gäller. Häftig bild iaf! Kram

 6. Det gäller att alltid ha en nål på insidan av bubblan så man kan sticka hål på den!

 7. jag lever i en sån bubbla jag med då och då .. men nu känns det som om jag är på G.. med mycket inte bara vikten .. märkligt att vissa beslut kan leda till andra beslut av sig själv .. en stor kram på dig .. jag är så glad att jag hittade dig och hoppas att vi nån gång ses på riktigt …..nettan

 8. Märkligt att du nämner sådana bubblor, jag hade en när jag vaknade i morse, något som fortfarande stör mig oerhört. Men det är som du säger, det blir längre tid mellan dem och det är ju skönt det.
  Fina ord du fick från gubben också 🙂

 9. Åh så fint skrivet av gubben han verkar vara en riktig gulklimp.Kram vännen och ha en bra dag.

 10. Hörde på radion att nattarbete sliter på kroppen mer än dagarbete.Så var rädd om dej.Kram!

 11. God morgon!
  Även här blir det längre och längre mellan bubblorna men någon gång då o då kommer det en som som väl är spricker ganska snart.
  kram kram

 12. Japp! Biggan är väldigt duktig med virknålen! Kramiz

 13. godmorgon, skönt att det inte är så ofta, ha en fin tisdag kramar biggan

 14. det är bra att det inte kommer igen

 15. God morgon. Kul med dej i bubblan. Ha det gott. Kram

 16. Godmorgon i bubblan! Idag har vi bar -4 grader!! Kramiz

 17. Skönt att det blir större och större avstånd mellan bubblorna!
  Ska försöka sova nu, så kanske jag är lite mer vaken imorgon! =)
  Kram och godnatt

 18. Djupa tankar.
  Men att du är en stark kvinna är det inga tvivel om. 🙂
  Många gånger önskar man att man hade din styrka. Bara tur att man kan stjäla lite av den styrkan genom att luta sig emot dig.
  Älskar dig!

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud