Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Lördagens godsaker.. | En kopp kaffe

Lördagens godsaker..

Riktigt mys med dotterns kalas, då man har alla sina tre barn samlade. Ibland tänker jag till när jag har de samlade runt omkring mig… Vad har jag gjort för att förtjäna så underbara ungar. Utan dem vore livet så fattigt. Visst de har haft ”jobbiga” perioder precis som alla andra tonåringar, men de har växt ur dem och bildat sig sina egna liv, en del med hjälp av oss som föräldrar, men mycket har de skapat själva. Jag är helt enkelt en stolt mamma!

Dotterns egengjorda chokladtårta…
Hon kan detta med att baka..

Slank ner så gott i magen..

190/365

Jag tyckte att det var alldeles för länge sedan (julas) jag gjorde köttbullar så det fick bli en plåt av dem när jag kom hem. Brukar annars i vanliga fall göra det oftare i köket, normalt sett blir det några plåtar gjorda för att portionera upp dem och frysa ner så man har det hemma då suget kommer. Och funkar så bra de dagar man inte hinner att stå vid spisen.

191/365

Vädret var helt underbart igår, inatt har det regnat så det är en aning osäkert idag, kanske det bara blir en dag inne med städ och plock som även det behövs, kanske även ta och unna sig virkning i soffan med en film.

Comments

 1. bara en massa godsaker på bilderna

 2. Vad mysigt med kalas! Såg himla gott ut allting:D

 3. Barn är underbara då som är små men lika fina då dom blivit vuxna och allt har gått bra genom alla fallgropar genom tonårstiden.
  Då jag var tonåring tyckte jag inte det fanns några fallgropar men som mamma såg jag dom överallt, haha. Min dotter är nu 20 år. 🙂
  Ha det bra! Kram

 4. Köttbullar var länge sen jag gjorde, får bli snart!! Mysigt med alla hemma, det förstår jag=)

 5. Det är mycket man har att vara tacksam och stolt över. Det är så roligt att läsa om barn som föräldrar är stolta över. Grattis till dina fina barn Kramar

 6. Härligt att läsa om din stolthet över dina barn 🙂 En fantastiskt skön känsla vi verkligen kan unna alla!

 7. Vilken härlig tårta!

 8. Ja utan barnen hade livet känts bra fattigt som du säger. Vad gott med jordgubbstårta Får passa på att käka jordgubbar i alla former.
  Ha en fin söndag.
  Kram Petra

 9. Det är härligt när det går bra för ens barn. Det är lycka!!!! Tårtan ser go ut! Och köttbullarna ser mumsiga ut!!….Ha en fin skön söndag! Kram!

 10. Ja även om det kan vara jobbiga stunder emellanåt, så ger de så mycket. Helt klart värt de tjafs som kan vara och det gäller ju hela sin familj – inte bara barnen.
  Tårtan såg läcker ut 🙂

 11. Barnen är det bästa man har här i livet! 🙂

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud