Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Majväder | En kopp kaffe

Majväder

Har tagit över det vi kallade Aprilväder innan, många regndagar och kyla som får en att tänka på sen höst. Snart midsommar och inte kan man räkna med att värmen hinner komma, förra året (midsommarafton) var en regnfri dag men kall. Endast 12 graders värme. Ja så som vädret är just nu. När kommer värmen ?

Vi trotsar ändå vädret och bestämde oss för att ta första grillkvällen på Fredag kväll oavsett väder, grillen som är nyinköpt måste ju premiärköras nån gång innan det hinner bli vinter 😉 Det är helg och jag har ledigt, och vi har massor att greja med utomhus och jag antar att vi även får trotsa vädret när det gäller alla måsten där.

148/365 – 149/365

 

Comments

 1. Det ska bli bättre väder mot slutet av veckan.

 2. grilla kan man i alla väder även vinter 🙂

 3. Jag är så besviken på vädret så det är inte klokt… jag vet att det är det enda vi inte kan påverka men naturen får väl ge med sig nu och ge oss lite värme!?

 4. Läcker dne första bilden är och klart man vill prmeiär grilla med nya grillen 🙂

  Nej det är sant, nästa graviditet behöver inte bli såhär, men då jag har haft 3olika läkare som sagt att risken är stor jag får det vid nästa graviditet och flera barnmorskor berättat hur dålig jag var så släpper man inte det vind för våg. En ev nästa gång kan jag tolka signalerna bättre visserligen, men min syster blev jätte sjuk i v24 så det finns också med i tankarna.

 5. På onsdag kommer värmen!

 6. Ja varmt o skönt är det ju iaf INTE 😉

  kul med en ny grill
  ha en fin morsdag!
  Kram ❤

 7. Vi var några som pratade om det igår – att vi får nog börja bete oss som om det sommar i alla fall om vi vill ha någon 😉 Så, på med filarna över axlarna och ut med kaffet!
  Vem vet – kanske ger det kalla vädret bara upp efter några dagar när det ser att vi inte bryr oss!

 8. Ja jag undrar detsamma. Minns förra årets midsommar för den var riktigt kall, men värmen kom efter midsommar förra året så det kanske blir så igen. Hoppas, hoppas!

 9. Det sägs att värmen ska komma nu i Juni…………………………….Kjell trivs bra där .och jag är så trygg över att ha honom där! .Kram!

 10. Hej du..Ja dom smakade bra ägg-baconmuffinsen…Hoppas du hinner med dina göranden innan regnet kommer,,om det nu kommer..Haé Kram. 😛

 11. ja man undrar verkligen vart värmen håller hus:)

 12. Svar: Vad roligt 🙂 Då hade du arbetat upp den så den var lite mer känd typ då eller?
  Hade någon vänt sig till mig och frågat om de fick köpa mitt domän vet jag inte om jag hade velat det … hade fått betala massa pengar =)

 13. Regnbågsbilden är kul och vad gäller grilleriet: självklart ni ska trotsa vädret, nu är det grilltajm som gäller, det bara är så! Lycka till, fast ni har väl tak….

  P.s.
  Om du undrar över att jag inte är lika kontinuerlig i läsandet/kommenterandet av din blogg så beror det på tiden, jag hinner inte riktigt. Sen är jag emot att bara kasta in nån kommentar av ren rutin, det passar inte mig. Därför sparar jag mitt läsande/kommenterande av bloggar tills jag har gott om tid och kan göra det hela mer rättvisa!

  trevlig helg 🙂

 14. Här i Wales är det inte heller varmt, bara 15 grader igår och sol, moln och regn i en salig röra.
  Vi har haft vissa härliga dagar och några Bbq, men vill ha värme snart!
  Ha en trevlig helg!

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud