Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Många dagar har gått.. | En kopp kaffe

Många dagar har gått..

Och några av dem avverkades på arbetet…
Fredag, lördag och Söndag natt..
Varje morgon har jag stegat ut för att få åka hem och sova..

129/365 – 130/365 – 131/365

Har därefter fått en del nöjen..
På stan en ledig kväll..
Firade vi ena kollegan med en lugn möhippa..
Alla var närvarande och det var en underbar kväll..

132/365

Sakta försöker jag ta dagen som den kommer,
Med mycket vila och åter vila..
För att orka komma igång med 2 nya nattpass med start redan inatt..

133/365

Angående spamfilter och spamkommentarer i förra inlägget. Spamfilter har jag men ändå slinker det förbi kommentarer som jag måste godkänna eller radera. Sällan att de slinker in som godkända direkt som tur är. Idag efter att bloggen har fått vila några dagar så hade jag över 600 spamkommentarer att gå igenom. När detta var gjort har jag nu bytt spamfilter för att se om det kan bli en förbättring. De spamkommentarer jag mest får är ”reklam” för kända märken inom kläd / design. Hoppas nu att det nya filtret skall fungera.

Comments

 1. Vilka fina bilder. Ha en fortsatt trevlig helg!

 2. Tack 🙂
  Kul med möhippa 🙂
  Kram

 3. Blir det inte böttre får du kontakta dem som driver sidan. Hoppas det rättar till sig!

 4. Hoppas det nya spamfilter skall funka bättre 🙂
  Låter som du haft det bra

 5. Fina bilder och bra variation på motiv!
  Tror jag sagt det tidigare, men det kan aldrig upprepas för ofta: jag beundrar er som jobbar nätter och sånt….:)

 6. Hoppas spa filtret funkar. . Jag får kanske typ 1-2 spa per dag I min skräppost som jag bara raderar. Utländska som tycker om min blogg o Bill att jag kollar deras sidor.
  På gmailen har jag ett tiotal om dagen mest reklam

  Vad roligt med möhippa 🙂
  Ha en fin kvällÖl
  kram ❤

 7. Men va jobbigt med så mycket spam, själv märker jag inte av något alls. Blogger som jag använder mig av.

 8. Du milde så många spam….fyyy. Jag har sett att ca 35 har försökt att lista ut mitt lösenord på bloggen idag och igår! Än är dom inte ens nära! Dessa idioter till hackare borde skaffa sig ett liv! Kramar

 9. Härligt att kunna jobba för annars uppskattar man inte sin fritid och har inget att göra på fritiden för allt kostar pengar och pengar får man genom att jobba. 🙂
  Hoppas det löser sig med spam.

  Kram

 10. Hoppas du får till spamfiltret! 600 är åt h-vete för mycket…… Härliga bilder!

 11. vackra bilder och hoppas att det fungerar med spamfiltret för dig

 12. I min blogg måste jag godkänna kommentarerna som kommer. Är det nån jag inte gillar, så tar jag bort kommentaren själv.

  Kram/Gilla

 13. Hoppas att det inte slinker förbi något spam för dig nu.

 14. Hoppas nya spamfiltret fungerar och att du får en fin Kristi Himmelsfärdshelg, vare sig du jobbar eller inte 🙂

 15. Arbete, vila och några nöjen ibland, så rullar livet på! Tråkigt med all spam du får, kanske hjälper det att byta spamfilter! Får själv aldrig några, Blogger spärrar effektivt.
  Ha det bra!

 16. Menar du, att du får konstiga kommentarer i din blogg? Jag har ju ett annat system genom blogger och där tas skräpposten bort med en gång. Andra kommentarer innehåller knappt nån skräppost alls. DVS Spam.

  De kan ju hända att man får det i mailen, så man får plocka bort det man inte vill ha. Men för det mesta så rensar programmet av sig själv, så spam räknas till skräppost.

  Sv. Min Pappa var förälskad i min Mamma i hela sitt liv. Han dog alldeles för tidigt bara 63 år gammal av lungcancer. Mamma dog när hon var 77 och jag är äldre nu. Det är nog därför jag har blivit så nostalgisk och kommer ihåg mitt tidigare liv.

  Kram/Gilla

 17. Nog för att det kan vara kul med många kommentarer, men de ska ju självklart vara relevanta. Hoppas det fungerar nu.

 18. Svar: Hehe.. Jasså du läser också Jonnies blogg 🙂 Trevligt!

 19. Fina bilder!
  Om man är med i många tävlingar eller skickar efter vissa saker så kan det bli mycket reklamspam. Bäst att ligga lågt med allt 😉 NIX har det mesta men inte än detta med spam. Var rädd om dig /kram

 20. Håller tummarna att det nya spamfiltret ska fungera bra …Var försiktig när du är ute i trädgården speciellt med rosor.. Kram!

 21. Oj, det var många spamisar… Vad jobbar du med?? Vården??

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud