Mespilakärnor

Bloggvärlden är underbar.. Finns så många härliga människor bakom dessa skärmar runt om i landet som verkligen kan överraska en bara så där.. Ni kan inte ana hur lägligt dessa Mespila-kärnor kom till detta hemmet, precis i tid för mig att plantera dem och vips får jag något nytt och roligt att sköta om ute på den nya inglasade balkongen. Lovar att komma med en uppföljning om hur det går för dem.

Tack du snälla Hebbe!
Jag skall sköta och vårda om dem med omsorg..
Hoppas att jag lyckas!

Comments

 1. Så spännande! Och bra med inredning till balkongen!

 2. KUL!!!! Väntar på uppdatering!

 3. Visst är bloggen underbar på det sättet 🙂 Härligt 🙂

 4. Mespila! 🙂 Minnen från Cypern kommer som en flodvåg! Var aldrig så förtjust i frukten – gillar fikon bättre 🙂 Hade ett enormt träd. Gottgottgott!
  Lycka till med kärnorna!

 5. Lycka till..:)

 6. Tiden går för fort ibland 😉
  Vad snällt 🙂
  Kram

 7. Lycka till med kärnorna! Kittlar det inte i magen när du står vid räcket och tittar ner?? Jag tippar på att det blir något virkat i ”holken” Kram!

 8. Det är så roligt att få dessa kärnor och sen pyssla om dom på bästa sätt, nu håller vi tummarna att det gror och växer upp till fina plantor,
  Kram vännen♥

 9. Mespila kärnor!? Har aldrig hört talas om dem.
  Måste googla 😉

 10. Ska bli kul att se hur dessa frön växer 🙂

  Ha en fin dag!
  kram

 11. Sånt är kul å plantera frön å kärnor 🙂 Spännande. kram

 12. Jo, man lär sig mycket i bloggvärlden… Kan även få nya växter, förstår jag… 😉 Jag tycker det är kul att läsa de bloggar jag besöker regelbundet och kul att finna nya som just jag gillar. Det finns bloggar för alla smakinriktningar, tror jag.

 13. vad roligt, hoppas att du får dem att gro och växa till sig
  kramar

 14. va gulligt!! Vad är det?? Lycka till=))

 15. Ja du må tro det blev mycket surr om hur bilderna skulle tas,,två små regissörer är inte lätta att handskas med,,men dom blev nöjda med resultatet..Haé Kram. 😛

 16. Jag säger bara Lycka till,,Kram. 😛

 17. vad är det för något?

Speak Your Mind

*