Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Min inre styrka | En kopp kaffe

Min inre styrka

Att få inspiration är underbart.. men vad som är allt bättre är att få ge inspitration till andra. När jag får en kommentar här i bloggen eller att någon säger till mig irl att jag ger inspiration, så blir jag glad. Då känner jag att jag har gjort något bra. Ja då inte bara något bra för min egen del, utan även för andra. Det stärker mig, det gör mig extra glad.

Jag känner mig så otroligt starkare än någonsin, både fysiskt och psykiskt… det känns som att jag skulle klara av vad som helst. Den finns en inre styrka som heter duga. Den finns och blir över och därmed har jag ork att inspirera andra, och jag njuter av varje sekund. Ni är en del av min inre styrka, för ni har varit med på min resa och stärkt mig.

Inspiration, ja idag (ikväll) skall jag iväg och inspireras med lite fåfänga…. Det blir att lära sig mer om huden, smink och få testa, prova och lukta..  Jättekul! Med mig har jag en tjekompis och vi skall båda bara ta och njuta av kvällens godsaker.

Comments

 1. Åh! Det låter som du får en rolig kväll. 😀 Är det sånt där homeparty typ? 🙂

 2. Håller med om att få inspiration är underbart och det känns så fint.
  Men också att ge det till andra känns underbart.
  Så underbart det du berättar om hur mycket starkare du känner dig, och jag gläds verkligen med dig.
  Ha det så gott.
  Kram

 3. Det är klart du inspirerar! Du är klok, du har gått igenom massor och står där lycklig och glad på andra sidan ”tunneln”!

 4. Det låterju jätte bra de du kriver 🙂 Jag en dag kavr tillspäningen och se vem som vinner. JO vist är Cecilie duktig på de hon gör.

 5. Kul att kunna inspirera och bli inspererad. Här ska jag o Ronja iväg på Party Lite Show ikväll o se en del ur den nya katalogen samt få dofta på nya dofter. Ska bli kul.

  *kram*

 6. kul att åka och testa, klart du känner dig finare nu, utåt sett, och du klarar och orkar mer nu, det är så roligt, roligt för oss med, att få följa med på din resa klart jag är med på tävlingen kram biggan

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud