Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Miniserie – The deep | En kopp kaffe

Miniserie – The deep

Jag är en film och serieslukare och det sista har det mest blivit serier. I helgen såg jag en miniserie som jag inte hade hört talas om innan. serien The deep på 5 delar stundtals tyckte jag att den kändes en aning mysko, men förklaringarna kom eftersom jag tittade på den och faktiskt helt och hållet i min smak allt skall inta vara förutsägbart.. Dessutom hade den mina favoritgenren: Drama, mystery, thriller.

Handling: Kapten Frances Kelly leder ett team vetenskapsmän ombord på en toppmoderna forskningsubåten Orpheus, djupt under den arktiska isen. De följer i katastrofal tidigare expeditions fotspår. På jakt efter okända livsformer och en lösning på jordens energikris utforskar de planetens sista outforskade områden. Efter att ha utstått enormt tryck, heta gaser, iskyla och totalt mörker når de fram till Lomonosov-kammen, ett stort och omstritt område av havsbottnen som för närvarande står under FN:s kontroll. Ingen åker någonsin hit. Men det finns något annat där ute, något enormt och förbryllande. Medan Orpheus besättning kämpar för sin överlevnad och försöker klara upp mysteriet, nystar de upp hemligheter som är mer skrämmande än de någonsin kunnat föreställa sig….

Comments

 1. Den lät väldigt bra.

 2. Låter spännande. Den har jag inte hört talas om, du hittar så många bra filmer/serier. 😛

 3. den har jag inte hört talas om men den låter spännande
  kramar

 4. Har heller aldrig hört om den, men ska skriva upp den på min lista för nu blev jag nyfiken
  kramiz

 5. Låter spännande. 😀

 6. Tack, låter som en serie även för mig!

 7. Jag tittade lite grann på den serien, men den är nog lite för spännande för mig och jag gillar inte såna där undervattensmysterier

 8. Det där lät spännande, lär nog bli att kika på den här 😀 .

 9. God morgon 🙂
  Alltid kul med nya tips på filmer och serier!
  Tänkte ett tag att jag skulle leta reda på en film och serieblogg då jag ibland har svårt att ”se” vad jag vill titta på.
  Ha en bra dag!
  kram kram

 10. Tror att den passar mig. Ska nog fixa hem den.

  KRAM

 11. låter som en bra serie. nåt för gubben och mig med 😉 . skönt med en slapphelg, det behöver man ibland. ha det gott nett, kram biggan

 12. Låter spännande, låter precis som en film i min smak! Kramiz

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud