Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Misstag att rättas till | En kopp kaffe

Misstag att rättas till

Ut med det gamla och in med nytt… Igår börjades det en utrensning i datarummet, så mycket skräp man samlar på sig, helt otroligt.. du vet.. ”Kan vara bra att ha” något jag egentligen inte gillar, vill ha ordning på saker och ting. Och jag kan verkligen hålla med om ju äldre man blir destu mer samlar man på sig.

Så det rensades i papper… skivor (CD/DVD) och det kastades en hel del. Många skivor fick jag ta mig en koll igenom, man kan ju inte kasta bort något man ångrar sig över sedan.

Medans jag höll på och kollade igenom skivorna, och där hittade en del gamla bilder.. så slog det mig… Med all min viktminskning och plastikoperationer efteråt så kan man kalla det som att jag har rensat bort en del av mig själv. Minnet återstår, men spåren börjar att tunnas ut.

Med spåren menar jag: Det överflödiga skinnet / huden, det som är s.k det som är orsakat av ett långt liv av fetma, som är helt och hållet mitt eget fel. Misstag man gör i livet skall man även kunna ”rätta till”  

De spåren / misstagen börjar att tunnas ut, med ett sista mål om att få göra en lårplastik så kan jag kalla mig ”klar” sedan och kan då se på min kropp med nya ögon. Jag ser mig själv idag som normalviktig och jag vet med mig det i huvudet.

Jag ser mer och mer av mig själv dag för dag… Upptäcker nya saker på min kropp, märken / leverfläckar och annat som jag inte har sett innan, jag ser mig själv ha en annan hållning i kroppen, en annan gångstil, bär upp kläderna med stolthet, inte kunde varken jag eller någon annan ana att man skulle lyckats bli smal.

Här fortsätter jag mina tankar: Tanken fick mig att växa!

Comments

 1. ja det har varit så roligt att följa din resa, du har varit så bestämd i dina beslut. så härligt för dig att du lyckats, var stolt nett. massa kramar biggan

 2. Ja du har gjort en riktig resa.

 3. jag beundrar folk som orkar ta ag i sina problem o du har verkligen lyckats
  kram

 4. Verkligen skillnad. Imponerande 🙂

 5. Vilken resa du har gjort! Det är bara att ta av sig hatten!
  Gubben din ska ha en stor kram….ja,ja du ska få en du med 🙂

 6. Bra kämpat!!Håll hårt om varandra!Kram!

 7. Jag brukar alltid få utrensningsdrive på någon gång fram på hösten, så det kommer nog säkert.

  Jättebra tänkt att pengarna ska gå till din kommande operation, då kommer de ju till nytta, alltså som du just nu har nytta av.

 8. Vackert och tänkvärda ord det där om din resa. Och så härligt skrivet av din gubbe.

  Kan du inte länka till Tradera när du lagt upp dina grejer så ska jag ta en titt där.

  Kramen på dig & njut i sommarsolen!!!

 9. Vilken fin ”gubbe” du har som skickar
  så fina mail till dig:)
  Jag går till Tradera när du säger till,
  jag kanske hittar något där:)Kul!

 10. De auktioneerna får du såklart länka upp när det beger sig…
  Jojo nu får Gubben hålla hårt i dig minsann hehe.

 11. Älskade dig då, älskar dig nu.
  Kommer alltid att älska dig, oavsett ”storlek”.

  Men jag är stolt över din resa, och resultatet. 🙂

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud