Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 När man blir upptäckt av andra | En kopp kaffe

När man blir upptäckt av andra

Lite kul.. Min bild hittades på ett skrivbordsunderlägg på ett företag här i Borås, jag visste att någon hade köpt rättigheterna till bilden men inte av vem, och det är kul att se hur och av vem den har använts av. Det har blivit några försäljningar de 2 år som jag har laddat upp bilder via Mostphotos. För att förtydliga, jag säljer inte själva bilderna, utan endast rättigheterna. En bild kan säljas hur många ggr som helst, det är ändå jag som äger den. Ibland kan bilden säljas just för att det är vad kunden söker, i vissa fall kan man få den där kanonbra bilden som alla vill ha och då blir det en hel del försäljningar.

171/365

Här nedan är orginalbilden..
Som föreställer statyn ”Non-Violence” i Anna Lindhs park i Borås..
I bakgrunden kan man se viskan genom Borås..
På andra sidan viskan ligger Stadsparken..
På denna sida om parken finns busstorget..

Comments

 1. Kul när ens foto blir omtyckt 🙂

 2. Grattis, så kul! Måste kolla in den där sidan!

 3. Men vad roligt Grattis! 🙂

 4. Fin bild och bra budskap 🙂

 5. Snygg bild med ett bra budskap…förstår att den säljer! 🙂

 6. Häftigt 😛 å kul för henne i busskuren 😀 kramen

 7. Så roligt för dig 😀 .

 8. oh vad roligt! 🙂 Grattis =)

  Ja det skall bli riktigt kul med bloggträffen 🙂

 9. Grattis!
  verkligen ett fint kort 🙂

  Ha en fin dag!
  kram ❤

 10. jaha vad tjänar man på det

 11. Jag tog också en bild av ett likadant konstverk som sår utanför museet i Landskrona. Men bilden blev nog inte lika fin som din. Tack vare den vackra omgivningen i din, blev den väl mer intressant. Runt den i Landskrona är det bara en stor grusplan. Men samma ”staty” finns på många olika ställen jorden runt.

  Mostphotos känner jag inte till. Kan man ladda upp sina bilder där?

  Sv: Jag förstår att det har varit mycket jobb i samband med er flytt. Här har det både regnat och blåst mycket, så man känner inte av att det borde vara sommar nu.

  Kram/Gilla

 12. Mors.Ja den bilden säger så mycket,,kul att den används..
  Ja Adolf är ju inget poppisnamn numera..Du har regn,,ser ut på prognosen som det ska bli regn även här i Uppsala senare i dag,Gillas Inte..Haé Kram. 😛

 13. Godmorgon! Vad kul att de ville ha bilden.. Den är så ”talande” …….Ja det var ett kap.Och de sitter bra på också! Ha en bra dag morgonkram!

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud