Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Nu beställer jag | En kopp kaffe

Nu beställer jag

Helt enkelt..
En hel vecka i snigelfart…
Och ingen annan har något att säga om det..

För tjolahopp en annan är extraledig och därmed ledig en hel vecka… Jag känner ändå trots ledighet att jag har en ganska fullspäckad vecka, men hoppas på att några stunder kan gå i snigelfart så man har möjlighet att varva ner och finna den där extra energin som verkligen behövs nu under denna årstiden. Startar upp den lediga veckan med att åka på egentid hos frissan sedan tar jag det nog ganska lugnt och sansat såhär på första dagen.

Comments

  1. LÅTER LJUVLIGT, SÅ NJUUUUT 🙂

  2. Snigelfart till helgen kan jag gå med på. Har ledig helg men sen jobbar jag igen 🙁

  3. Lite snigelfart skadar aldrig. Balsam för kropp och själ. Kram

  4. Det är inte dumt alls att vara snigel lite då och då. Det är bara nyttigt! Kram

  5. Åh härligt :). Hoppas du får det bra 🙂

  6. Okidoki,hoppas du får mycket snigelfart,under veckan..Jag har solen till och från,kyligt med -6,5 just nu.Har nyss morgonfikat med mina bröder..Nu ska även jag söka efter en snigel som får hjälpa mig hålla takten..Haé Kram.

  7. Ha en riktigt skön vecka med många timmar i snigelfart!

  8. Ha en bra snigeldag!
    Kram!

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud