Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Och där kom den..  | En kopp kaffe

Och där kom den.. 

När jag slog upp ögonen i morse ser jag den stora underbara solen.. Första vakna tanken är, det blir en underbar dag. I och för sig tycker jag att alla dagar är underbara, men får man den där stora solen så är det ett extra plus, man slipper ”frysa”. Vi har fått klartecken att använda vår balkong fullt ut så ni förstår att jag har spenderat en hel del tid där.. Med kaffet och med hjärnan igång så skapas det fram ideer och med det ett högt välmående.

Så jag spiller ingen tid, jag fortsätter att rå om mig själv därute, givetvis med kaffet och nya virkprojekt. Har startat upp (igår) att virka en ugglefamilj som skall få plats därute. Vad som händer finns att se på min Instagram, kommer givetvis till bloggen så småningom. Idag får jag underbart sällskap av den bästa  med både fikat och virkningen.

Comments

 1. Härligt med solen och nog mår man lite extra gott då.
  Ha nu en riktigt skön dag/kram

 2. Jag är totalt ointresserad av virkning, men en sak känner jag igen, den där inspirationskicken är underbar. Oavsett vad man sysslar med.

 3. Åh så härligt! Vilken dröm med ny balkong :).

 4. ah inlägget handlar int eom mig utan om en av mina läsare

 5. Här har också solen varit.Jag hoppas att få se hur er ”holk” blit……Kram!

 6. Dagen idag har varit helt fantastisk. Strålande sol och 24 grader i skuggan. Några svarta moln och åska på avstånd. Jag har ett instagramkonto, men använder det sällan. Det är nog snart dags att lägga in lite bilder där… Kram

 7. Hej du,,ja tänk att solen hittade hit oxå,,har nyss suttit på balkongen och rensat 3 l jordgubbar,,så nu kan det bli det till lunch och middag… 🙄
  Ja fy så ettriga måsarna blir när dom vaktar sina ungar,jag undrar om dom skrämt bort barnen,det brukar vara full rulle i lekområdet här i kvarteret,kavlugnt nu,ser inga lekande barn..Haé Kram. 😛

 8. Härligt att balkongen är klar!:)

 9. Ditt inlägg andas av trivsel och förhoppningar…. Jag önskar dig en riktigt, riktigt fin sommardag på balkongen!

 10. Trivs du inte i den då?
  Åhh en liten ugglefamilj, det skulle jag vilja göra till Sofie! Skönt ni kan använda den fullt ut nu 🙂
  Kram

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud