Ölburksmuffar..

Tuttkasse, ölburkshållare.. Kalla dem vad du vill, det har i vilket fall som helst blivit en stor efterfrågan om dem, och det har blivit några till virkade sedan jag virkade den förste, beställningarna ramlar in och jag fortsätter att virka dem så länge efterfrågan finns.  Garnkostnaden är inte direkt hög, arbetet tar ca 2½ timma styck att göra, alla delar virkas för sig.. Kropp, bröst och bikiniöverdel. Sedan monteras de ihop. Brösten är fyllda med vadd, och allt är virkat i bomullsgarn. Jag får många frågor om man kan få beställa av mig och får även frågor om priset och ja, det går mycket bra att lägga en beställning, de kostar 100 kr styck och då är portot inräknat. Man kan även välja valfri färg på bikiniöverdelen (även om man önskar sig en färg som inte finns med här på bild). Tillägger att de levereras utan dryck! Den får ni införskaffa själva! För att lägga en beställning så slänger du iväg ett mail till jeanette.bjorn@gmail.com med din adress, samt hur många du önskar och färgval, och hur du vill betala. Då jag har (bankkonto, Paypal eller swish). Jag hör då av mig tillbaka till dig när de är klara och skickar dig uppgifterna om det betalningssätt du har valt.

229 – 230 / 365

Comments

 1. så häftiga

 2. Jag ska bara räkna 🙂

 3. Hahaha…. det där ser ju helt galet ut, kreativt!

 4. Haha, vilka läckra:D

 5. Vilken fantasi du har 🙂 Dom blev både roliga och snygga 🙂

  Kram

 6. Vilka tuffa hållare 🙂 Duktig du är, de där kommer bli populära:)

 7. …………Det blir mysljus av dom.. Kram!

 8. Men du vilka roliga hållare.
  Så finurlig du är som kommer på sånt …☆

 9. Riktigt häftiga! De blir säkert populära och du får många beställningar!
  Ha det bra

 10. Ja man minns ju själv när sommarlovet tog slut,,nog tyckte man det var kort..Men snart är barnen inne i vardagslunken tror jag..Haé Kram.

 11. Klart att du kommer att få många beställningar Dom är superhäftiga…….Jag ska ta kort på Kjell när han ser affischen Kram!

 12. Haha! Vilka roliga!

 13. Kväller,,Ja dom växer fort barnen…Inte var det världens gladaste miner dom visade när det blev skoldags igen..Haé Kram.

Speak Your Mind

*