Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Operation genom landstinget ? | En kopp kaffe

Operation genom landstinget ?

Tack ni alla för kommentarerna om mitt gäddehäng, ja det är en börda för mig att ha det.. Och det var inte så enkelt att besluta sig för att lägga ut bilder på det. Men eftersom jag vill visa sanningen om hur livet är så kände jag även att armarna är en del av mitt liv och min börda.

Trots det så är jag positiv och lycklig för allt som har skett mig. Jag ångrar inte än idag min operation. Får jag inte hjälp av landstinget med mina armar så kommer jag givetvis bekosta operationen själv.

Jag har bara funderingar och protester över hur de kan tycka att det skulle gå som kosmetika. Jag anser fortfarande att brösten borde gå mer som kosmetika än vad armarna gör. Brösten skall ju faktiskt bara jag eller den jag lever med se på. Armarna ser alla när man har på sig ett linne på sommaren.

Jag har inte tittat på fonder som man skulel kunna göra, men det är ett jobb det med, att sätta sig och leta igenom alla fonder, det skulle heller inte räcka med att söka en, utan det skulle behöva sökas fler än en. Lånmöjligheter har jag redan kollat upp och jag har redan fått ja till det coh då vet de även orsaken till varför jag skall låna 50.000 kr.

Lånet kommer jag att ta, det finns ingen annan utväg, men mitt mål är att kämpa ihop.. skrapa ihop så mycket pengar som möjligt just för att slippa låna hela summan.. Så jag är redo, jag är förberedd! Men först skall jag givetvis ta och försöka att få den operationen genom landstinget.

Comments

 1. Vet du vad?
  Det finns så många som startar insamlingar åt sina vänner på nätet för något de behöver – oftast onödiga prylar. Onödiga i jämförelse med detta… jag skulle vilja kunna starta en insamling för dig för att få detta fixat och för alla andra som behöver få sig fixade efter liknande saker. Självförtroendet åter är a och o… Bröst kan gå på andra konton!!!
  Må så grankott… ngn som undrar om det verkligen skulle gå att starta en insamling?

 2. Av hela mitt hjärta önskar jag dig lycka till och håller tummarna att landstingen betalar operationen. Förstår inte riktigt att bröst men inte armar räknas. Som du skrev, armar visar man ju alla och det är väl klart man vill kunna ha ett linne eller kortärmad top. Stor kram

 3. Hoppas verkligen du får operation. Kram

 4. Go morron! Absolut ska du få den gjord genom landstinget! Men det är ju bra att du är förberedd om du inte får det! Kram!

 5. Absolut är det så att det skiljer mellan landstingen och, tyvärr, mellan personer oxå… men som du sa själv i värsta fall har du ju fått ett banklån och det är ju värt varenda krona! Godnatt!

 6. Sv; Kunde inte göra nåt annat än att försöka bryta värken med nåt. Nu har den kommit igen så den kärringen får gärna komma hit o flina o vinka igen Haha
  Ha det gott! 🙂

 7. Tycker med att brösten är mer kosmetisk än armar.
  Ja de där med fonder är nog ett jäkla jobb att hitta rätt. De som får från fonder har nog hjälp från komunen eller nån annan liknande som vet var de ska söka. Kram kram

 8. Jag gillar även kelly familys alla låtar 🙂

 9. Tack vännen för din medkänsla! kram

 10. Jag vet..inte kul o ta så höga lån..!! Mina ögon är ju inte ens hälften..Men va tusan ska man göra när man vill….jag fattar ju du vill göra det snart..tiden går ju..!!Vet ej hur landsting kan resonera..men kanske är det inget de prioriterar..kanske du kan få ett intyg av ngn läkare, som anser det är viktigt o få gjort..Hoppas det kan lösa sig..ser fram emot o få höra hur dt går..Stor kram Maggan

  • Absolut inte kul, men det är konstigt hur vi människan är. Det är lätt att ta lån till bil, hus, lägenhet, möbler, renovering osv.. men svårt att ta lån när det gäller något till sig själv. Jag skall låna, absolut! Men samtidigt tänker jag.. (typiskt kvinnan) att man inte vill att familjen skall bli lidande bara för att jag tänker satsa pengar på mitt välbefinnande. Fast de ändå säger att detta är något de tycker att jag skall göra, så man känner att man har deras stöd. De är helt med på noterna att ekonomin försämras en del om jag tar ett lån.

 11. Ja det är bra tycker jag att dom skänker pengar 🙂 Jag kan alltid påmina dig imorgon.
  Lycka till med att få en operation!

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud