Presenter till männen i våra liv

Det är så mycket lättare.. Att ge bort presenter till en kvinna än till en man. Det finns en betydligt större marknad för oss kvinnor. Och en allt mindre för männen. Kan det kanske vara därför det är svårare att hitta en present till män ? Eller är det så att männen i våra liv har allt ? Säkerligen inte men de har heller kanske inga större önskningar.

Sonen och mannen min här hemma, önskar sig aldrig något när jag frågar dem, sonen är helt klart svårast, och hur svårare blir det då inte för mig att komma på något till dem. Jag försöker ändå vara lyhörd och försöka att ana något som skulle uppskattas att få. Låter det bekant för er med ? Själv brottas jag med den frågan varje år, och inte blir det lättare med åren direkt. Men så fick jag tips av en om en sida med snygga smycken och accessoarer till män. Faktiskt helt underbart att det finns en helt renodlad webbshop för bara män.

Perfekt, kastar mig in och letar upp ett snyggt läderarmband. Och där slapp jag det traditionella köpet som ex, kalsonger, slipsar eller choklad. Nöjd, för inte bara det att mannen får en gåva, även jag får ju njuta av att se mannen i en sexig och maskulin stil 😉  Så nog hade jag baktankar om min present till mannen min!

Comments

 1. Åh så fint 🙂

 2. Jag vet exakt vad du talar om! Men hos oss är det maken som är svårast. Han skulle tyvärr vägra bära något annat smycke än ev. en tunn halskedja. Dessutom närmar sig hans födelsedag med stormsteg och jag totalt idélös…

 3. Lyhördhet är mycket bra…vi karlar (om jag utgår från mig själv) har svårt att i ”nödens stund”/när ni frågar komma på ngt adekvat, däremot kan vi ofta säga ”en sån där skulle man ha” eller ”det saknar jag” eller liknande, så du är på rätt spår! 🙂

 4. Det är svårt att hitta rätt present!
  S…Hälsan är viktig !
  Ha en bra fortsättning på dagen!
  Kram!

 5. Erik brukar alltid önska sig kläder eller något till datorn eller nått verktyg, så han är lätt och köpa till, så skönt och så får han något han behöver 🙂

 6. Frågar jag mannen min så önskar han inget. Men jag kan gärna köpa kalsonger och strumpor säger han och flinar lite. Lukta gott saker funkar också men det kan ju kännas lite tjatigt. Fast smycken för män vet jag med bestämdhet inte skulle vara nånting för honom. Jag har många gånger sagt att jag vill köpa en halskedja till honom det skulle vara så snyggt. Men icke, det blir tvärnit. Så det blir oftast kläder jag köper till honom eftersom han avskyr att gå i affärer och handla. Han är nöjd med det så det får bli så..**
  Men smycken till sönerna kanske vore något, dom gillar det säkert..
  Kramar♥

 7. Ligger mycket i detta med presenter,,jag tycker det blir svårare till både män och kvinnor,problemet ökar med stigande ålder..Till barn har jag sällan några svårigheter…
  Ja det är ju supergott med ugnsstekta rotsaker,och väldigt enkelt,perfekt tillbehör t många rätter..Haé Kram.

 8. Har alltid problem vad jag ska köpa till gubben…. 🙁

 9. Instämmer i att det är svårare att finna presenter till män än till kvinnor!

Speak Your Mind

*