Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Radion och artikeln | En kopp kaffe

Radion och artikeln

Nu har även artikeln kommit ut, och där kan du även lyssna på radiointervjun. Att vara med i radio sådär appråpå utan att ens knappt vara förberedd var mycket lättare än då jag var med i TV för nåt år sedan.

Att jag då hade jobbat hela natten och utan sömn kändes men ändå är jag fruktansvärt glad över att Västra götalandsregionen vill satsa på fler viktoperationer. I det långa loppet så har de sparat in dessa pengar på minskade sjukskrivningar / förtidspensioner och sjukdomar. Även andra samhällskostnader som hemtjänst och andra tjänster.

Något jag även hoppas på är att pengarna satsas rätt och att de som verkligen är i behov av en operation skall få det, för nog vet jag det att det finns de som får operation trots att de inte ens har testat andra alternativ för att gå ner i vikt eller rent av de som tror sig att operationen skall lösa alla problem. Det gör den inte, man måste vara helt införstådd med vad man ger sig in på och inte bara tänka för stunden.

Jag valde rätt och jag är glad för alla andra 
som skall få uppleva en sådan resa som jag har gjort.

*håller tummarna på rätt beslut av Västra Götaland*

Comments

 1. Härligt att höra dig ”på riktigt” Jag vill dessutom ta av mig hatten för att du har kämpat så väl! Kram

 2. Godkäll Nett !!
  Nu så har jag lyssnat på din radio
  Som vanligt extra trevligt att höra din röst
  Kram

 3. Lyssnade på radion. Det var kanonbra ju. Jo, det är ju så att op är ingen ”räddningsplanka” som man gör och tror att det sedan löser sig självt. Det gäller ju att lägga om sina mat och motionsrutiner med, precis som du sa i programmet.

  *kram*

 4. Jag hade nog förväxlat han med någon som är lik. Kram

 5. ja, vi får hoppas att dom fattar rätt beslut nu

 6. Men hur får man på radion??? Var klickar jag nu har jag försökt en lång stund men går bet!!! HJÄLP!!
  /Agnetha
  http://agnetha52.blogspot.com/

 7. tjooo hoooo ”jag känner en radiokändis” hahaha

  Ha en underbar tisdag!

 8. Jag läste i artikeln ett år, är det en normaltid?

 9. Jag har funderat på en grej…ungefär hur länge kan man räkna med det tar efter en GBP innan man är nere på en normalvikt?

  • Det sägs att man skall ha gått ner tillräckligt i vikt på 2 år max, sedan får man ha i beräkningen att man går inte ner allt, en viktoperation sägs det att man skall gå ner ca 75 % av sin övervikt, resten får man kämpa på med själv lite extra. Själv har jag haft turen med att gå ner allt och det på ca 1 år och 2 månader.

 10. Nu är ju jag helt totalt oteknisk och får inte igång radioprogrammet. Får vänta tills Mr C är hemma igen och kan hjälpa till :S

 11. Nu vet jag hur du låter också, det var kul:)Du lät jättebra i radion !Tack för det !

 12. Håller med dig, hoppas pengarna gå till dem som prövat allt annat.

 13. jättebra ju
  kramar

 14. Absolut 🙂
  Bra om det kan gå igenom, har lyssnat nu 🙂
  Kram

 15. Vad roligt att få höra din röst 🙂
  Kram

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud