Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Redan.. | En kopp kaffe

Redan..

1:a December, och vi har här i Västra Götaland varit skonade från snö än så länge. Kan inte påstå att jag saknar den heller, känns som att vinna på lotto när man vaknar upp på morgonen och ser att det är snöfritt därute. Vet att många därute inte håller med mig, men tur det att vi alla är olika. Idag vaknade jag upp till lätt dimma, något som jag tycker är vackert, visst jag erkänner att även vinterlandskap är vackert att se på, men bara att titta på utan att behöva befinna mig i det.

Den tidiga morgonens vaknande trots ledighet är bland de skönaste som finns, önskar dock att jag kunde sova en aning bättre under mina lediga nätter, men jag snurrar mest och somnar korta stunder för att vakna upp och börja med att snurra igen. Borde vara trött dagarna igenom, men inte ens det. Nåja.. Nu befinner jag mig i ledighet fram till Måndag och redan ikväll skall vi tjuvstarta helgen med ett besök på restaurang och därefter se biofilmen Inferno. Någon som har sett den ?

Comments

 1. Även jag är ledig fram till måndag. Superskönt.
  Vi har fått lite snö här men inte är det mycket, vilket syns på bilden i min blogg idag på gäststugan 🙂

 2. Så fin bild 🙂

 3. Jag har inte sett filmen!
  Sv…….Alla har tyvärr inte mod!
  Ha en bra fortsättning på dagen
  Kram!

 4. Räcker med snö på julafton 😉

 5. Håller med om att dimma är fint!
  Ha en skön ledig helg!

 6. Hej du..Lätt dimma,då kan det bli fina bilder..Oki uteätarkväll sen bio,jag har inte sett den filmen,senaste filmen jag såg är ”En man som heter Ove”..Hoppas din kväll blir kul..Haé Kram.

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud