Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Resor och Mat på Åhaga | En kopp kaffe

Resor och Mat på Åhaga

Var på plats även i år.. Resor och Mat på på Åhaga i Borås. Som följe hade jag med mig min yngsta dotter, som genom sitt arbete fick fram fribiljetter då de är en del av arrangörerna på mässan. Mycket folk, men mycket smakupplevelser kommer till sig, en del nytt en del som redan är känt. Men det är en trevlig tillställning där man får med sig en påse med godsaker och man kan köpa på sig en hel del gott.

På scenen i år stod Paolo Roberto som gästartist och pratade samt lagade mat till oss i publiken, det blev stekta köttbullar som därefter kokades i Paolos egna bolognesesås. Toppad med parmesanost.. Mycket gott var det, så hans sås köpte jag med mig hem till resten av familjen.

Resor, ja… Oj, det var resor till höger och vänster om mig, i varje hörn fanns det kataloger om det mesta, och det blir att kika igenom dem i lugn och ro här hemma för att se om man kan hitta något intressant. Hade jag fått välja så hade jag åkt redan nu, idag.. För attans vad kallt det är ute *brr*

Comments

 1. Vad intressant! Vad roligt att få smaka på Pablos mat. Fina bilder av honom.

  Kram

 2. Nu har du säkert fått många bra förslag på resor! Kram!

 3. Paulo Roberto gillar jag skarpt 🙂 Kram

 4. En tävling på min blogg om du vill vara med. Kram

 5. Mässor är nått vi i norrland inte är bortskämda med…… Gillar Roberto!

 6. Kul med mässor och detta verkar vara en mässa som det var värt att besöka. Gott i gotti hem är ju alltid uppskattat…

 7. Han är ju inte fy skam heller att titta på 😛 kram

 8. Då är vi två som vill resa iväg!

  Vad roligt med en sådan mässa:)

 9. Låter jättetrevligt 🙂
  Här snöar det idag, och -6 grader 🙂
  Kramen♥

 10. Härlig mässa!! En resa till solen nu vore inte fel… men det blir Dublin i februari… haha

 11. Låter som en kul mässa. Det är aldrig fel att äta nylagat 🙂
  Kramisar

 12. Hej!
  Låter som en trevlig mässa, vad kul att få chansen att gå på den! =)
  Ikväll är det bara -5, varit en ganska varm helg! =)
  Kram Elenor

 13. En sådan skulle jag gärna gå på. Tyvärr har det aldrig varit någon sådan i närheten. Paolo har jag inte träffat. Men mat kan han. Resor kollar jag också men än inget resultat. Kallt här med och jag saknar solen har inte sett den på flera veckor. kram

 14. visst är det kallt, vad härligt att kunna fördjupa sig i resekataloger då 🙂
  en fin söndag till dig
  kramar

 15. Nog är det attans kallt allt, och nog är det skönt att få resa bort.
  ÄR DET INTE KONSTIGT MAN LÄNGTAR BORT NÅN GÅNG….tralalaaa, den melodin stämmer allt

  Ha nu en jättefin söndag! och kram från mig 🙂 😉

 16. Där skulle jag gärna velat vara med! Sådana mässor är fint! Sex dagar kvar tills vår resa och jag ser fram emot en liten breake från vintern. Kramiz

 17. Resemässor är så himla kul att gå på! Man får många uppslag och idéer. Man kan dessutom drömma sig bort en stund! 🙂 KRam

 18. Ser gott ut! Hoppas du hittar en bra resa!….Det finns många bra tekniska prylae .ha en bra lördagskväll! Kram!

 19. Ja han ska tydligen vara duktig på att laga mat, och det ser väldigt gott ut med den såsen på.
  Resor och tips till er passar väl bra, och sen sitta hemma i lugn och ro och titta igenom… 😉
  Kram och ha en fin kväll♥

 20. Åh ser jätteroligt ut 🙂

 21. Ja, eller bara vill ha långt hår för en kväll eller så 🙂

 22. Sv: Jag har virkat som en galning på sista tiden. Det har blivit bl. a. en poncho med tillhörande mössa i mormorsrutor. 3 filtar till mina barnbarns barn också i såna rutor. Så har det blivit stickat också, några sjalar.

  Kram/Gilla

 23. Den mässan skulle jag gärna kommit på. Inte bara för maten och Roberto, utan för att få resetipsen.

  Kram/Gilla

 24. Hej
  Verkar vara trevligt tycker jag.
  Kram,IInger

 25. Har också träffat han på en föreläsning, dock ej om mat. Utan om hans uppväxt i Sthlm. Ja nog fick vi vinter. Kram

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud