Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Så är det att vara nattarbetare | En kopp kaffe

Så är det att vara nattarbetare

Måndag morgon, för många är helgen slut. Min har precis börjat… för nu är jag ledig och skall njuta av det fullt ut har jag tänkt.. En aning segt, ja det var det redan igår kände jag och natten gick bra, men vid 4-tiden var jag så trött så jag mådde illa.

Just nu känner jag mig 
fortfarande trött men inte riktigt sååå trött…

 

Ett bra tips när man jobbar natten och blir så trött är att tillåta sig att blunda, luta sig tillbaka, men ha en nyckelknippa i handen, då man är på väg att somna då tappar man nyckelknippan och då har vilan gjort sin rätta.

Under alla år som nattarbetare har jag aldrig somnat på arbetstid, men jag har varit med om de som har gjort det, även varit med om de som har somnat så hårt att inget skulle väcka dem. Händer sådant så anser jag att man är inte skapt för att jobba natt.

Jag har testat på att jobba både dag och natt och jag föredrar natten, men det kommer säkert en dag då jag känner att det sliter för mycket på kroppen.

Comments

 1. Jag har inte provat att joba natt men sen kväll. Men annars är det dag som gäller vet inte börjar bli less de men man kan inta alltid gilla allt.

 2. Hoppas att du haft en skön dag!!
  Kram

 3. ja, jag har jobbat natt tidigare och nu skulle jag inte vilja göra det igen

 4. tackar ;D
  hoppas du har fått en bra start på den nya veckan! =) kram

 5. har aldrig jobbat natt och kommer nog inte ge mig på det heller. skulel nog inte överleva. hellre upp tidigt än att va uppe sent. Men bra jobbat att inte ha somnat en enda gång 🙂 så du har inte märkt av att det sliter på kroppen? Alla har ju olika dyngsrytmer, så de kanske passar dig helt enkelt:)

 6. tack för den fina kommentaren om Claudia. Jag jobbade nätter ett par dagar i veckan för ett antal år sedan, det var inget för mig.

 7. Springer in som hastigast för att önska dig en skön ledighet och en trevlig måndag.Kramiz

 8. God morgon i stugan! Jo de är nog sant det att alla ska nog inte jobba natt 🙂 Ha en fin fin dag 🙂

 9. ja jag skulle aldrig klara det. skulle somna direkt. beundrar er som kan. sov gott kramar biggan

 10. Ja det ska jag nog bli.
  Alla är vi olika och vissa passar jättebra att jobba natt. Pappa jobbar natt och trivs med det än så länge men han blir ju äldre så det kommer säkert en dag när han får gå över till dagtid igen.

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud