Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Så törstig | En kopp kaffe

Så törstig

Ojoj… tröttare och tröttare börjar man allt att bli. Iofs var jag i säng ännu senare på morgonen. Alltså nyligen uppstigen.

Något som jag alltid är när jag har sovit är att jag är såååå törstig. Känns som man skulle kunna hälla i sig hur mycket vatten som helst. Så törstig var jag absolut inte innan operationen. Utan den har kommit nu efter operationen. Hade jag inte gjort den så hade jag nog fått börja fundera i dagsläget om jag har diabetes.

Vatten är ju inget som man kan hälla i sig med en hast heller, utan som opererad måste man dricka i etapper.. Jag minns i början efter operationen så var det väldigt små klunkar som jag kunde få i mig åt gången och då kunde det kännas lite frustrerande att inte kunna dricka fortare. Idag kan jag inte ta ett glas vatten i ett svep som jag kunde innan. Men tycker mig kunna ta det i ganska normal takt.

Comments

  1. Jag tyckte den blev fin 🙂
    Man ska ändå inte dricka för snabbt inte bra.

  2. ska kolla in din nya blogg, ska bara till grannen först, men du är säker på att det inte är diabetes kram biggan

  3. Du kanske skulle kolla blodsockret i alla fall, för säkerhets skull.
    Kram Sladdertackan

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud