Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Semestertider.. | En kopp kaffe

Semestertider..

Är inte illa alls, jag vaknar upp och tar min kopp kaffe för att stega ut på den inglasade balkongen så fort jag vaknar, det är morgonlyx som man kan kosta på sig att njuta av solen och vindarna därute när man öppnar till fönstren. Nåja inte riktigt klart än men på Torsdag / Fredag är vi igång här hemma med att möblera ut våra nyinköpta möbler. Mysfaktor med växter och annan inredning är även ett måste.

Men idag är det midsommarafton…

Önskar er alla därute en trevlig midsommarhelg!

Själva skall vi fira midsommar med några av de allra bästa, mor med make, lillebror med sambo, vi beger oss straxt utanför Borås till skogen och vid en sjö, där det finns en liten stuga som tillhör mor med make. Några blommor att plocka och sätta under kudden behöver jag inte, det är förbipasserande sedan många år. Vädret ser ut att vara på vår sida och hoppas att det håller i sig hela dagen.

Comments

 1. Buketten du visar är urtypen för en perfekt midsommarbukett! Så svenskt, så somrigt! Underbart! Kram

 2. Tack för midsommarhälsningen. Här kommer en dito åter i efterskott. Hoppas din midsommarhelg varit superfin 🙄

 3. Nu har klockan blivit så mycket, att våra gäster har gett sig hem och jag har diskat det mesta efter maten. De är våra bästa vänner och vi har alltid trevligt tillsammans. Hoppas att er midsommar har varit lika lyckad.

  Kram/Gilla

 4. Låter underbart! Glad midsommar! 😀

 5. Det låter som en trevlig midsommar för dig, och snart får du fixa till din balkong helt och fullt!

 6. Låter avslappnat och skönt……..Precis som en äkta midsommar ska vara. Själv bjuder jag föräldrarna på matjessillåda och nypotatis, och firar att kaninerna fyller 3 år 😆 Glad Midsommar!

 7. Vilket härligt midsommarfirande, och hoppas vädret som ni har håller i sig. Här är det lite blandat med sol och moln och svala vindar. Men huvudsaken det är uppehåll.
  Kram vännen och ha det gott♥

 8. Låter som en härlig midsommar 🙂

  Jag mår fortfarande inte riktigt bra, så försöker överväga om jag skal åka iväg på firandet eller bli hemma och vila.

 9. Önskar dig detsamma. Vädret här i Boråstrakten är som vanligt nu för tiden – Vackert och soligt!

 10. Trevlig helg! Kram!

 11. Tackar..Önskar dig detsamma,en skön fin midsommar.. 😛 Grattis till din syster 😆 Haé Kram.

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud