Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Senaste.. | En kopp kaffe

Senaste..

Garninköpen har blivit en del. Trots att mina hyllor i pysselrummet är fulla med garn och att jag en dag städade upp därinne och rensade för att få en bättre översikt över vad jag hade, med tanken på att jag behöver inte köpa garn på länge… Så har det ändå blivit en del inhandlat. Först och främst behövde jag mer garn för alla dessa ”Öltuttkassar” eller ”Ölburksmuffar” som har blivit virkade. Och som det ser ut nu så lär jag virka dem ett bra tag till.

238 /365

Men så tänkte jag att jag i år skulle vara ute i god tid med att köpa hem julrött garn, kunde liksom inte bara låta bli då iden kom upp på att jag vill virka mina egna hissgardiner till köket till julen, dagen efter insåg jag att de hade just den julröda färgen i en närliggande affär och då var det bara att handla hem det. Det krävs ju lite tid att få dem virkade, men det är ett bra tag kvar till jul så det skall hinnas med.

239 /365

Och dessutom kunde jag bara helt enkelt inte låta bli att handla lite ”privat” då det såldes ut garn för 40 kr / påsen, jag har ju redan en massa garn… MEN, garn är som godis för mig, vackert att se och känna på. Jag valde dock att hålla mig till bomull, annars hade det blivit mer inhandlat än detta.

240 /365

Sedan skulle man kunna ge sig på ett sådant här projekt om man nu inget annat har att göra 😉 Krävs ju att man har tålamod och en cykel liggandes. Objektet hittade jag i Alanya, Turkiet för några veckor sedan, inte långt ifrån vårt hotell. Läckert som en detalj i trädgården, men tror mig att den inte skulle se så vacker ut efter de blöta årstiderna vi har. Och tur det att jag har annat att göra 😉

Comments

 1. Jag kan tänka mig att det är roligt att köpa garn när man virkar så mycket som du gör. Den var häftig cykeln, men inte läge att ha den ute nu när höstrusk väder och vintern kommer så småningom…
  Kramiz♥

 2. Jag tycker att garnnystan är fint som prydnad och det ger inspiration och kreativitet. Skullle inte heller kunna motstå! Har en del här hemma, men köper ändå mer,hi,hi!
  Härlig cykel!

 3. Jag hoppas bara att den kan bli lika bra i mindre version.
  Garn kan man inte få för mycket utav 😉 Den cykeln kunde fått flytta hem till mig också!
  Kram

 4. Ja du är så himla duktig på att virka.. själv kan jag inte alls..
  Ska bli kul att se ditt arbete med julgardinerna. Färgen på garnet var riktigt fin så det blir säkert jättefint 🙂

  Ha en fin måndag!
  kram

 5. Åh så mycket fina garner!! Du måste absolut göra en sån där cykel:D

 6. Jisses vad garn..:) Nu är det bara att jobba på..:)

 7. Nyttigare med garn och virkning än godis! Och vilken läcker cykel!! Skulle ju kunna funka hos en cykelhandlare 🙂 Roligt att du får massa beställningar 🙂

 8. Det är verkligen ett nyttigt godis du har har på lager! Kramar

 9. Oj, oj, det var inget dåligt inköp av garner 🙂 Under hela mitt liv har jag aldrig köpt så mycket garn, långt ifrån. Har stickat jumprar som blev rätt fina. Vilket jag inte förstår, för stick eller virkbeskrivningar kan jag helt inte följa utan att bli galen och inget fatta.
  Vad roligt att du fick många ölskyddsbeställningar. Dom var verkligen fina.
  Kram

 10. Mycket garn 😀 Men ändå finns aldrig det man behöver just då 😀 Tror åxå att cykeln ser lite ledsen ut efter några veckor i regn…..

 11. Vilken himla skojig cykel.
  Bra att börja i tid. Snart är det jul. Tiden går fort.

  Kram.

 12. Ser att du har så det räcker ett tag 🙂

 13. Mycket garn och många projekt på gång! Läcker cykel men det är nog klokt att inte ge sig på ett så pilligt projekt! Såg en liknande cykel i Lidköping häromveckan, den låg omkullvält i ösregnet!
  Ha det bra!

 14. Men du,,finns det något som heter ”Garnoman”..Men det kommer ju mycket fint ut dina händer..Oki det är skitfint med natursten i och runt husen..Haé Kram.

 15. Vilken samling av garn du har, räcker säkerligen till att göra den där cykeln 😉

 16. WOW Vad garn du har!! Fräck cykel,men som du säger inget för oss som bor här! ….Ha en fin söndag Kram!

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud