Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Sista grönskan | En kopp kaffe

Sista grönskan

Hösten börjar att komma ifatt mig, även om jag inte än känner mig redo för kylan så har jag knappast inget att säga emot dess makter. Även hösten kan vara mysig, hemmakvällar med levande ljus och samkväm med familjen över en film och virkningen i knät… Hmm, är inte dumt alls. Men med hösten brukar det även kännas att man har massor att göra och livet ter sig en aning stressigare. Känner ni av det med.. ? Kanske det att man har latat sig igenom sommaren och får en massa ”måsten” att ta hand om därefter.

Njuter av den sista grönskan..
Som finns innan hösten har tagit över helt..

Torsdagstema – I like

Comments

 1. Fin bild och tankvärd text.
  Gäller att hitta en balans mellan avslappning och få saker gjorda. Gör man för lite under sommaren så kan det samla sig under hösten.
  Hitta balansen mellan att göra det man bör samt att slappna av och återhämta sig. Förlänga sommarkänslan och hitta hur man kan slappna av på bra sätt i vardagen.

 2. Säkert så att vi kopplat på alla måsten igen och kanske också skapat oss några till. Kramiz

 3. fin bild

  Trevlig Helg

 4. Vacker bild. Grönt och fint 🙂

  Än tänker jag inte på hösten. Tycker det är rätt skönt väder fortfarande. Vi får hoppas på september. Måsten! Ja, du har rätt, det blir många ”måsten” på hösten.

  Kram

 5. Ja nu är hösten här, känns lite vemodigt faktiskt.

 6. Nej vädrets makter kan man inte påverka, tyvärr 🙂

  Vacker bild. Tack så mycket, är mycket nöjd med den bilden.

 7. Jag blir aldrig redo för höst mörker och kyla, men man måste ju leva med det! Ett halvår till och våren är här! 🙂 KRam

 8. Ja det är lite så med hösten, sedan så körs allt igång då också som t ex gym-pass och simskolor.
  Känns som att det är lättare att få en fulltecknad agenda på hösten än på sommaren.

  Kram

 9. Vacker bild på grönskan! Just nu känns det ganska lugnt här, önskar bara de kunde fixa till allt i lägenheten snart så att vi kan packa upp klart! =)
  Kram Elenor

 10. Vilken mysig bild
  Är en höst och vårmänniska 😉 just nu ligger jag efter
  med målningen av huset pga allt regnande känns lite stressande.
  Ha det bra

 11. Jag gillar hösten, med allt mys man kan skapa omkring sig. Dock inte regnet som brukar komma lite oftare..

 12. Jag tycker hösten är en jättemysig årstid då man kan tända ljus och mysa. Naturligtvis så måste jag även känna mig beredd åxo för hösten, men nu när sommaren varit kanon är man mer än väl nöjd och beredd på hösten.
  Kramkram

 13. Hösten kan vara mysig!…Det blir samma behandling idag! Kram!

 14. Oh, hösten kan visst vara mysig men först ska vi ha en fin fin september med massa sol=))

 15. Jag brukar få ny energi på hösten, känner mig så laddad att ta itu med allt och komma in i rutiner igen. Lite vemodigt att skiljas från sommaren och den fina växtligheten men för mig som har allergisk astma får jag i alla fall betydligt lättare att andas.=) Fin bild med frodig grönska!

 16. Förstår precis vad du menar. Har i 6 år haft en handbollsspelande son, med träning 3 ggr i veckan och matcher på helgen. Nu har han bestämt sig för att lägga av och plötsligt har jag massor med tid! Behöver inte alls planera längre, även om jag gärna hade fortsatt med det…….Hösten är skön på sitt sätt, vintern är värre, men man kan ju inte göra nåt åt det — mer än att stå ut! Fin bild! /Anette

 17. Høsten kommer, gjerne før man er helt klar for høst 😆
  Vakkert bilde.
  Ha en deilig dag 🙂

 18. Gillar hösten men det är lättare att leva under sommaren! Det märks redan nu att vi går mot hösten, det mörknar tidigare om kvällarna och luften är klar och sval! Bra att vi har årstidsväxlingar annars vore det enformigt!
  Ha en bra dag!
  http://brandholmen.blogspot.se/2014/08/torsdagstema-i-like_28.html

 19. Håller med, hösten har redan anlänt. Det är en helt annan luft nu även om det är varmt. Kallt och fuktigt om nätterna…….lite vemodigt och samtidigt stressigt. Tror som du att man legat på latsidan hela sommaren, och nu börjar allvaret. Och har man då trädgård oxå är det ingen ände på jobbet……

  • Hösten kan bara härligt men visst finns det mer måsten på hösten än på sommaren 🙂
   Jag håller tummarna för en lång solig höst med hög klar luft 🙂
   Kram

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud