Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Skaparlust ger leklust | En kopp kaffe

Skaparlust ger leklust

Som vuxen med vuxna barn mattas barnasinnet av, men kommer tillbaka då barnbarn kommer till. Det är med en ren glädje att kunna använda den ihop med sin skaparglädje. Som förälder när mina barn var små fanns skaparglädjen men inte tiden, idag som nybliven mormor finns tid för de båda goda tingen. Jag beställde hem bitringar i trä, skallror som låter att ha i mina virkade projekt, samt ännu mera garn. Och ett tu tre så har jag genast sammanfattat skaparglädjen med barnasinnet. Inte för att det är direkt mer lönsamt att tillverka leksaker själv utan mest för att det ger så mycket mera att få skapa.

Mys att få spendera tid med lilla Ebba…
Och en extra bonus att hon uppskattar virkade leksaker..

Kommande helg har jag semester för då skall den lilla döpas, något som absolut inte får missas. Lilla Ebba skall få sitt namn och hon skall döpas i den dopklänning som hennes mamma, min dotter hade på sin dopdag. En dopklänning som min mormor sydde åt henne för 25 år sedan. Oj, vart tar tiden vägen egentligen ? Ett tu tre så sitter man väl kanske med barnbarnsbarn snart 😉

Comments

 1. Så söt unge, att den gillar dina virkade leksaker….ja, skam vore det väl annars. Måste kännas mycket speciellt med dopklänningstraditionen, misstänker att det förutom glädje blir aningen känslosamt!
  Ha det gott!

 2. Men så söt 🙂

 3. Åhh vilken fin leksak. Kul med dop. Ha det så kul 🙂

 4. vi ska ha dop i helgen 🙂

 5. Så söt hon är lilla tjejen. Nog är det roligt att du skapar egna leksaker åt henne, dom blir ju så otroligt fina.
  Ja alltså var tar tiden och åren vägen, man blir nästan förskräckt ibland när man ser bakåt. Tiden går ännu fortare när barnbarnen börjar komma….
  Kramar♥

 6. Vilken liten sötnos. Kram!

 7. Vackert!

 8. Sån sötnos!
  Jag menar Ebba!
  S…Att vis och att få tacksamhet är viktigt!!
  Kram!

 9. Tackar,,det var en fin morgon,här snöade det hela dagen igår,nu en fin solig vinterdag..
  Dopklänning,min mor sydde en till sitt första barnbarn Mats som döptes den 14/10 1962,den har sedan följt med i familjen sedan dess,tror det är 16 namn broderat på den nu..Haé Kram.

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud