Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Smultronställe | En kopp kaffe

Smultronställe

När jag tänker på smultronställe, så bli det vår kommande sommarstuga i framtiden, där jag kommer att spendera en massa tid.  Nu finns inte den stugan (Än). Så jag får nöja mig med vad jag finner på mina resor,  jag är den som vill se och uppleva så mycket som möjligt och den biten lär inte förändras även den dagen jag hittar den kommande stugan. Jag har nu under semestern hittat nya smultronställen som jag gärna återvänder till.

Jämtland, en resa som verkligen berörde mig ända ut till fingerspetsarna..
Här besökte vi trappstegsforsen i Västerbottens län…

En romantiskt tripp med mannen..
Här stannade vi till vid Alvastra kloster..

För att inte glömma den underbara lilla staden Hudiksvall..
Dess hamn och båthus som fick mig att tappa andan..

Fototriss – Smultronställe – Fototriss firar 5 år, med en jublileumstävling där man kan vinna 500o kr i presentkort på Ving, med en resa till ett smultronställe, och ett resmål som jag har besökt 2 ggr innan och gärna återvänder till är Prag, staden som har stulit en bit av mitt hjärta.

Comments

 1. Vilka fina bilder! Den sista blir favoriten 🙂
  Lycka till med Pragresan!

 2. En väldigt fin serie, härlig triss. Andra bilden blir min favorit!

  Ska bli riktigt svårt att välja ut finalister men också väldigt roligt. Vi håller tummarna =) Lycka till!

 3. Tre fina smultronställen, minsann. Och så Prag på det! Forsen måste jag kolla upp, den kanske ligger nära där jag ibland är.

 4. Riktigt fina bilder! =) Den första blev min favorit! =)

 5. Den första bilden är helt magisk!

  Jag var i Alvastra klosterruin i söndags och åt glass. När jag satt där på gräset kom en hund och hoppade på mig bakifrån! Tur att jag är van vid det så jag blev bara lite rädd men väldigt irriterad då det inte fanns en ägare i närheten! Den hunden sprang runt där själv, på parkeringen och runt! Det är konstigt men Alvastra känns som hemma trots att det är många mil dit (säkert tio kanske) Du har fångat ruinen fint! :O)

 6. Dina smultronställen ser fina och inbjudande ut. 😎

 7. Ja det finns många smultronställen i vårt land. Hoppas din dröm om sommarstuga går i uppfyllelse snart!

 8. Vackra bilder från olika ställen, Hudik´s sjöbodar med omnejd gillar jag, bodde i trakterna en gång i tiden.

 9. Vackra smultronställen…..men nu blir jag litet förvirrad. Trappstegsforsen, om det är den jag känner till vid Saxnäs, ligger i Lappland. Det är också ett av mina många smultronställen eftersom det ligger nära min gård däruppe
  ;-))

 10. Härligt att resa och upptäcka och jag skulle vilja besöka mer av Sverige 🙂
  Kram

 11. Fina bilder på fina smultronställen! Och Tankens Kraft är enormt stark, önskar du tillräckligt så finner du din stuga förr eller senare 😉

 12. FEL! Stugan finns säkert, även om du inte hittat den ännu 🙂

 13. Vilka härliga smultronställen. Gillar ruinen mest!

 14. Väldigt fina bilder! Svårt att välja smultronställen…det finns ju så många underbara platser! Kramiz

 15. Kväller,,jättefina bilder,,Hamnen i Hudiksvall är enastående,,lika med Trappstegsforsen som ligger i Lappland Vilhelmina kommun…Jag hade Snooztid på Fm,sen när dom åkte hem till Vreta så blev det lite finnkamp på Tv.. 😛 Haé Kram.

 16. Kväller,,jättefina bilder,,Hamnen i Hudiksvall är enastående,,lika med Trappstegsforsen som ligger i Lappland Vilhelmina kommun…Jag hade Snooztid på Fm,sen när dom åkte hem till Vreta så blev det lite finnkamp på Tv.. 😛 Haé Kram.

 17. Så vackert, verkligen smultronställen!

 18. Vakkert og det er virkelig flott smultronställe.
  Ha en flott kveld 🙂

 19. Det finns så mycket man vill se och uppleva. Alla fina bilder som andra lägger in är ju också ett sätt att resa och uppleva. En jättefin triss! Kram

 20. En härlig triss du presenterar!och tänk så mycket vackert det finns i vårt land. Hamnen i Hudiksvall är ju helt fantastisk!

 21. Drömmar kostar ju inget men hoppa verkligen att du hittar din sommarstuga framöver så du kan få vila dig och hitta harmoni från all stress i vardagen.
  Jag är så himla glad att mina svärföräldrar har sommarstuga vid kusten och vi är där en held el på sommaren trots att vi bor på landet ju för brukar säga att komma till sommarstugan är som att komma utomlands då vi ej har data och telefon där ju. + att Anna älskar och bada i poolerna där också ju,då hon är som en fisk i vattnet.
  Trevlig söndag. kram Patricia 😉

 22. Underbart! Och så vackert! Mitt smultronställe är vårt framtida hus på landet, som inte heller finns ännu. Drömmar är ju det nästbästa 🙂

  Tack snälla! Hoppas att du har en superfin söndag <3 Jennie

 23. Hej!
  Att resa vidgar vyerna och det gör man när man bloggar.Kram,Inger

 24. Åh så vackert 🙂 .

 25. Mittenbilden fick du ett jättebra djup i. Sen tog jag mig lite friheter här. Tyckte din sista bild hade en del potencial. Jag vet inte ifall du har gjort det medvetet, men du har ett dis i den och en svag vinjetering i kanterna. Snodde över den till min dator bara för jag kände för att experimentera lite. Men du kan vara lugn jag kommer inte att lägga ut den eller använda den eftersom det är din bild och det respekterar jag.
  Tog på skojs skull och ökade kontrasten i den och gick upp lite på exponeringen för att den inte skulle bli för mörk. Fick en jättesnygg skarp vinjetering som ramade in den och kornblått vatten. Tyvärr är den rätt liten när man tar den från din blogg. Nu har jag en Mac så ifall du kör Windows så funkar det lite annorlunda men jag tror att du har samma funktioner på din dator om du letar lite.
  Annars kan jag mejla över resultatet om du vill, säg till om det i så fall.

 26. Vilka fina ställen..vårt land har mycket att erbjuda. Tjusig triss!!

 27. Jämtland skulle jag vilja besöka också om jag ny någon gång slipper till sverige !!!! 😛

 28. Vackra bilder från dina smultronställen. Båthusen är ju helt underbara!!

 29. Det finns många smultronställe man vill återvända till..Vi är belåtna med staketet! Lagom högt.Hade jag varit spenstigare så hade jag kunnat hoppa över det.. Kram!…

 30. visst finns det många fina ställen som man gärna återvänder till i tankar och minnen, det finns ett ställe långt upp i norr där vi stannade med husvagnen en natt, en spegelblank sjö och fjälltoppar i fjärran, så gudomligt vackert att jag nog aldrig kommer att glömma det
  Sv: jag ska säga till J att han får ta en sväng förbi dig också, med godis menar jag 🙂
  kramar

 31. Underbar tolkning…snygg triss….lycka till…!!!

  Kram Ninni

 32. Godmorgon vännen !!!! Härliga bilder du har tagit på dina utflykter
  Kramen

 33. Så vackra platser du besökt! Jag som kommer från Jämtland hade ingen aning om den där Trappstegsforsen! Var tvungen att googla…. Där fick jag lära mig ngt nytt.
  Hudiksvall har jag passerat många gånger – liksom Alvastra klosterruin. Inte tagit tid att besöka. Ser att det får bli ändring på det.
  Fina foton!!

 34. vilken härlig fors 🙂 ha en bra söndag

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud