Sol, regn och kyla..

Kan inte säga att jag är så imponerad av vädret, jag skulle stå ut med molnigt och regn emellanåt, men kylan.. Varför är det så kallt ? Ena stunden njuter jag av solglimtarna, andra stunden drömmer jag om att boka en sistaminutenresa till värmen. Tills solen kommer fram eller om resan beställs så njuter jag av ljuspunkterna av att bara få vara.. 🙂

Sommaren är kort..
Det mesta regnar bort…
Det gäller att ta för sig av de goda stunderna..

Torsdagstema – I like

Comments

 1. Augusta skriver att det varit kallt i Stockholm.
  Jag tyckte det var skönt att komma hit några dagar, sol och 15-20grader. Väder som gör att man kan ha ballerinaskor och lämna jackan på hotellet.
  Imorgon åker jag hemåt, där regnar det och ska vara runt 12 grader. Det är kallt det….

  Kram

 2. Här i Stockholm har det varit kallt också en längre tid. Verkligen synd eftersom sommaren är ju kort.

  Vilka härliga smörgåsar 🙂

  Kram

 3. Vi bor inte så långt ifrån dig, men vi har inte fått något regn ännu. Kallt som attan på nätterna, men lite över 20 på dagarna. Vindarna har lite udd. Om SMHI har rätt så kommer vår fina blåa himmel att bytas ut mot en grå dom närmsta dagarna! Kram

 4. Ja fy, denna kyla är inte rolig :(.

 5. Oj, vad sugen jag blev på räksmörgås nu då! 🙂 Fin bild!

 6. Håll i dej nu……här nere har varit 3,5 plusgrader och ett rejält täcke med snö idag. Den 26 juni!! Det var nog mest hagel, men det blev vinter på en liten stund. Och försvann kvickt. Men dock vinter…….Så idag räckte inte ens räkmackor som plåster på såren……

 7. Det har precis regnat och ÅSKAT! här….Ja det är bra med peronlig support Kram!

 8. Det är inte Sofie som fyller år men nu har jag förtydligt i bloggen att det är Henrik som fyller år 😉
  Börjar också bli trött på vädret, blir liksom inget av det… Gott med räkmacka 🙂
  Kram

 9. Någon kyla kan jag inte klaga på men vet ju så väl hur det känns. Det gäller att njuta och ta tillvara på det lilla i vardagen. Dina mackor ser väldigt goda ut.
  Sänder några värmande solstrålar från Malta 😎

 10. Ja kylan verkar bita sig fast, inte kul. Vädergudarna har inte förstått att i Sverige ska allt vara lagom, så också vädret! F¨år hoppas att juli bjuder på lite värme, du får njuta av de smarriga räkmackorna så länge.

 11. Hej du..Jag har sol +13,9 just nu,men det är kyliga vindar som drar fram..Jag körde med jordgubbar till frukost i dag,tror det blir samma till lunch.. 🙄 Man lär passa på medans dom finns..Haé Kram. 😛

 12. så gott… tur att jag ätit frukost… annars hade risken varit att jag tagit ett bett på dataskärmen 😉

 13. Klokt att njuta av de små stunderna, vädret kan man inte göra något åt! Hoppas för din och andra semesterfirares skull att vädergudarna blir lite mildare stämda mot oss!
  Ha en bra dag!

Speak Your Mind

*