Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Att sova och vakna | En kopp kaffe

Att sova och vakna

Jag öppnade dörren till John blunds land och slöt ögonen.. Sömn är vackert och välkomnande underbart när man är riktigt trött som jag var imorse.. Däremot är uppvaknandet något helt annat.. Grus i ögonen är helt klart en biverkning till att vakna upp… Det tar helt klart längre tid att vakna upp efter en sömn under dagtid än nattetid. det är enorm skillnad. Min kropp och sinne vaknar till liv runt 20-tiden på kvällen. Magen och skrik efter mat vaknar till mycket senare än så, tyvärr.

Fortsatt trevlig påsk därute!

Comments

 1. Glad fortsättning på påsken till dig 😀

 2. Det är minsann gott att sova. Lägger mig ofta tidigt och det gör jag oftare nu än för några år sedan. Tröttare nu än förr. Samt att jag blir tröttare i ögonen på kvällen när det är mörkt. Det blir inget sytt när det är mörkt. Använde min topp i kväll när vi var på resturang. Skall förlänga ärmarna lite på den när jag syr den i det andra tyget som jag redan köpt. Det är en bra modell som passar min figur med det asymetriska skärningen längst ner. Skulle kunna förlänga den lite för att få den mer klänning likt. Må så gott i påskens ledighet och njut av lediga timmar.
  Kramis Mamma Mia

 3. Ja, ibland är det riktigt härligt att få sova! 🙂

 4. Jag kan inte sova på dagen tyvärr. Bara korta stunder även om jag varit uppe hela natten, vilket inte inträffar så ofta tack och lov. Kram och god fortsättning!

 5. Det är mys att sova, och få ”sova tills man vaknar”, och med det menar jag att INGEN klocka väcker en, utan man vaknar då kroppen är nöjd helt enkelt. Just nu är det ju lite si och så med sömnen, i och med nackrackaren…

  Här har vi ätit påskmiddag, och påskgodis …

  Glad påsk på dig gumman!

 6. Glad Påsk till dig med 🙂 Fin påsklilja 😀 Kram

 7. Beundrar dej som kan jobba natt!!Bra att man har kontaker så att man får varmt,och slipper frysa! Kram!

 8. visst är det skönt att få sova när man är trött, jag kunde inte sova inatt så kommande natt kommer jag säkert att sova gott
  kramar och en fortsatt fin påsk till dig

 9. Ställa om sig mellan att vara vaken på dagen och på natten är många gånger rätt svårt. Men ibland är man tvungen och då känns det i kroppen…

 10. Visst är det gott att få sova, när man är trött. Men som du säger, så kan uppvaknandet vara av en lite tråkigare sort.

  Sv: Du och jag har tydligen samma smak om hur tavlor ska se ut. Jag vill se vad de avbildar och inte nån konstig grej, bara för att det ska vara konstigt.

  Kram/Gilla

 11. Fortsatt trevlig påsk du med. Haft Ingela o hennes dotter här på mat idag. Även dotterns kille. Kram

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud