Spela och vinna

Jag spelar sällan, därför vinner jag aldrig heller 😉 Bilbingo har vi ju fattat lite tycke för de senaste åren. I år har det blivit lite spelande. Kanske intresset har svalnat eller är vinsterna för få.

Förr spelade jag en del Bingo med Bingolotto och Loket, då lagades det mat, vänner var över på en spelkväll och det åts och spelades. Jag vann ofta 1000 kr presentkort i olika butiker.

Bingo det får mig även att tänka på en veckas semester i Bulgarien för många år sedan, glada i hågen om att få sol och bad slutade denna semester med regn i stora mängder varje dag och bingo inomhus 😉 Vi hade sol en enda förmiddag på hela veckan.

Bingohallar har även testas på det med… Jag och Mamma har spelat tillsammans, vunnit en del, men dock inga större summor där heller. Jag har även provat på att spela Bingo på nätet.. där vann jag ingenting. En sida där man kan spela är på bingosidan.com

Min största summa pengar på bingo vann jag på bilbingot i Degerfors för 1 år sedan, vinsten var då 3200 kr, som jag delade med min svägerska.

Comments

  1. If some one wishes expert view regarding blogging and site-building after that i propose him/her to go to see this webpage, Keep up the nice work.

  2. Har inte spelat bilbingo sedan jag var liten, men då tyckte jag det var kul. Jag har ju haft en hel del tur i andra tävlingar och det är ju så: spelar man inte kan man aldrig vinna, så det är bara att delta mera i tävlingar, ta fler lotter osv För det är ju så KUL att vinna också!
    kram

  3. Har inte testa bilbingo men värkar trevligt. Jag gillar att köpa en låt nån gång då och då 🙂

  4. jag är faktiskt lite sugen på att testa bilbingo !
    Jag brukar inte ha någon jätte tur precis, men det verkar vara en lite mysig grej när man inte har något bättre för sig 🙂

  5. Jag har inte heller någon större tur i bingo 😛

Speak Your Mind

*