Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Spelplan av Ekta | En kopp kaffe

Spelplan av Ekta

En salig blandning av budskap, här är det är upp till betraktaren att bestämma vad konst vill nå fram för några känslor, ibland ger de ingenting ibland måste de få smälta in för att man ens skall tycka om det är bra eller dåligt. Jag tänker.. ”Hur tänkte han här ?” Jag som betraktare står kvar en stund för att bilda mig en uppfattning, ibland kanske det inte ens är lönt att försöka 😉

Spelplan av Ekta..
No Limit 2014

Fredagstema – Människoskapelser

Comments

 1. Fantasi, spelsinne, ta fram barnet i dig, umgås med andra, experimentera, lek mera

 2. Intressant skapelse! 🙂

 3. Konstnären har säkert ett bra budskap men jag har svårt att förstå mig på sån konst. 3-D-målningen du visar i ett annat inlägg är mer min typ 🙂

 4. JAg vill inte se vad det är på en gång. Det är roligare om det kittlar hjärnan 😀

 5. Grattis till dagens vinst i blogglotto! 🙂

 6. Vilken kul vägg. Det är ju något som livar upp lite och inte bara beige husfasad 😉

 7. Den passade bra på den byggnaden

 8. Att få någon/några att stanna och fundera kan ju vara konstnärens idé! Ibland är det bra att inte förstå, även det kan en förstå något av…

 9. sv: ja precis 🙂

 10. Fast det är ju ändå väldigt fint 🙂 Kram

 11. Inte min smak 🙂

 12. Hmm, jaså, jaha! Känns det som, men det är i alla fall bättre än en grå betongvägg! Kram

 13. Önskar de kunde ha så fin konst på våra väggar med 🙂

 14. Nja..inget för mig. För rörigt för min smak:)

 15. Hittade din blogg genom din kommentar hos Skåningen. Intressant, även om jag intr dricker kaffe, utan te istället! Jag bor numera i Wales, men kommer från en ort mellan Göteborg och Alingsås. Min far var Boråsare och jag har haft släkt dār och naturligtvis spenderat en hel del tid där. Spännande att få läsa lite från, enl min far, vārldens bästa stad! Ha en bra helg!

 16. Mjao… man kan ju inte gilla allt

 17. Hej!
  Det ser nästan ut som en komplicerad hinderbana i spel format! =)
  Svar: badrummet ska besiktas nästa vecka så vi får se vad som händer efter det, men han höll med om att det som fanns innan renoveringen skulle finnas på plats efteråt också.
  Ha en fin jobbhelg!
  Kram Elenor

 18. Det är så kul att se boråsarnas bilder från No Limit, alla olika motiv. Jag gillar denna, eftersom jag måste tänka, vilket blir en utmaning i sig. Eller så låter man bli att tänka och bara njuter av ett vackert konstverk 🙂

 19. Just det du beskriver är ju själva tjusningen med konst – man måste utmana sig 🙂

 20. Jag såg den gule gubben och kom att tänka på gympa……………Idag mår jag bättre! Kram!

 21. Mors,,nä den målningen hamnar långt bak i tycka om boken…
  Oki bra att budgivningen verkar gå bra.. 😛 Haé Kram.

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud