Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Tandkräm Oral-B | En kopp kaffe

Tandkräm Oral-B

Just nu testar jag genom Buzzador.. Oral-B tandkräm med smakerna mint och clear mint samt tandborste här hemma, och jag måste säga att jag är grymt imponerad av tandborsten, den var redan efter första användandet precis i min smak. Den var skön att hålla i och det kändes fräscht i munnen.

Mintsmaken var en aning för mild smak i mitt tycke och smak. Däremot verkar den hålla det den lovar. Smaken Clear mint var den som verkligen är i mitt tycke och smak, den smakade precis som en tandkräm skall göra.

Locket på tuberna gillade jag inte, är van vid ett lock som inte behöver skruvas på och av.. men det är väl vad man kan stå ut med om tandkrämen är bra.

Till mig själv fick jag 2 tuber tandkräm och tandborste att testa, att ge bort fick jag 14 småtuber med tandkräm, och det var uppskattat att få av dem som har mottagit dem av mig.

Jag och familjen fortsätter här hemma att testa tandkrämerna…
För än är de inte slut.

Gå in här för att själv bli en testare av olika produkter – buzzador!

Comments

 1. Det är alltid roligt att prova nått nytt 🙂

 2. Fick också testa detta =)

 3. Vi har den tandkrämen på jobbet, i och med att vi säljer Oral B´s eltandborstar så nu använder jag också just den tandkrämen. Tycker den är helt ok. 🙂
  kram kram

 4. Då är du ren i mun nu . Jag kom hem i em … Kram

 5. – Ja det ska bli fantastiskt:)

 6. Jag är med i Buzzador men är dålig på att anmäla mig till de olika testerna…

 7. Skulle gjerne prøvd den tannkremen Nett. 😀 Jeg får ikke lastet inn bildet, men regner med at dette dreier seg om elektrisk tannbørste? Det kan jeg styre meg for. Jeg tror ikke mine tenner tåler slik effektiv sliping. Maljen ville blitt skadet tror jeg.
  For noen år siden ble det også klart for meg at man skal pusse tennene FØR man spiser, ikke ETTER. Tannhelsetjenesten anbefaler å fjerne buggs før man spiser.

  Jeg kommer tilbake når jeg har bedre signaler på nettet. Skulle gjerne hatt tak i den tannkremen ja.
  Ønsker deg en fin uke på Nett. 😉

 8. har sett den på tv-reklam, jag har också anmält mig till Buzzador men än så länge har jag inte fått något erbjudande
  kramar och en fin kväll till dig

 9. Bra när det känns rätt i munnen. Jag har visst anmält mig som Buzzador en gång, men hoppade av. Jag tyckte inte att jag fick testa något! Kram

 10. Jag funderar aldrig så mycket på vilken typ av tandkräm jag köper utan släpar nog hem olika varje gång 😛

 11. Jag är redan en buzzador 🙂
  Kanske ska ta och köpa den tandkrämen för att testa..

 12. Jag håller på att prova en sådan liten tub. Fick av dotter Ellinor. Smaken sitter i längre än vanlig. Kram

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud