Tiden står stilla

För det mesta tycker jag att tiden rusar fram i en rasande fart och man hinner knappt att tänka till innan det är en ny dag, ny vecka, ny månad för att snabbt bytas ut till ett nytt år. Tänker man sig till en viss händelse så inser man…. Oj, har det redan gått 1, 2, 3 och 10 år ?

Men då och då infaller sig begreppet ”tiden står stilla”  Man vet att klockan tickar detsamma oavsett när och var man befinner sig, men ändå kan man känna av det där eviga tickandet, som om sekundvisaren står och kämpar sig fram fram och minuterna blir väldigt långa. Själv inom sig känner man lugnet, där ingenting runt omkring sig berör en och man hör endast sina egna andetag.

Just-Nu-Känslan ”Tiden står stilla” Liksom ett avslutat kapitel i en bok, eller kanske rent av en avstämning i livet. Trampandes med tiden.. !

Comments

 1. Vacker klocka!

 2. För det mesta går tiden alldeles FÖR fort, men som du skriver: ibland verkar det omöjligt för den att gå… oftast då man väntar på något roligt 😉
  kram kram

 3. Jag har också upplevt den där känslan. Helt underbart!

 4. Jag tycker mest tiden är där ja, man tänker inte så mycket på den om man inte har något speciellt, mina dagar ser väldigt lika ut från dag till dag, så här tycks det som att tiden bara rinner iväg. Man hinner inte med något av det man tänkt sig.

 5. Ja, ibland rusar tiden, och ibland segar den. 🙂

 6. Nä tiden står inte stilla.. Den verkligen bara rusar iväg 🙂

  Ha en godnatt
  Kram

 7. Tycker att tiden har en tendens att försvinna, iallafall när jag har min långledighet på jobbet var tredje vecka. Då går det undan 😉

  Kram

 8. Ja det blir kul för henne 🙂 Får väl vara glad att hon gillat att ligga och åka vagn och gör nog fortfarande men var på tiden att byta nu.
  Tiden spelar en ett spratt ibland! Redan mars imorgon…
  Kram

 9. Vilken vacker klocka. Jag tycker dock aldrig tiden står stilla, mitt liv rusar just nu 😮

 10. Hejsan. När man jobbade o stod vid stämpelklockan o ville hem, då stod tiden stilla. Kram

 11. För det mesta tycker jag att tiden rusar iväg! Oj vad jag blev skönt trött av massagen,men jag klarade engelskan. Somnar ovaggad ikväll.. Kram!

 12. Tiden är lite läskig när den bara svischar förbi. Som att jag snart har varit i Norge i ett år, vad hände där?! Tiden bara flyger … Och står stilla på samma gång!

Speak Your Mind

*