Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Under 100 kg nu – YES!! | En kopp kaffe

Under 100 kg nu – YES!!

Nu hände det, jag ställde mig på vågen och den visade 99.8 jag ligger numera under 100 kg och därmed så är det tvåsiffrigt..  ett jätteviktigt mål för mig, som ni kan läsa om här: Magiska talet under 100 kg

Lycka sprider sig i hela kroppen och jag känner mig enormt mäktigt lycklig. Hade ni varit här så hade ni hört mig sjunga en trudelutt. Sedan att jag sjunger falskt hör inte hit, jag är ändå lycklig och en aning stolt.

”Jag klarar detta, det går som en dans” Dans ? ja det är ju inte det lättaste att vara viktopererad, den uppfattniungen vill jag inte att ni skall ha. Vad som går som en dans det är att jag själv är så motiverad att jag kämpar mig fram.

Comments

 1. Du är så generös med att förklara allt. Jag tordes inte fråga. Nyfiken är jag. Lever med föreställningen att man lär så länge man lever. Det var ju bra, att man inte får klara det hos någon privat ”utsugare”. Då tänker jag på ekonomin i första hand. För det får väl göras med vanlig sjuktaxa?

 2. Grattis igen!!!

 3. YES,NU är du under 100!Grattis gumman,vilken kämpe du är som har din motivation än,hejar på,hejja hejja 🙂 Kramen!

 4. Jag är glad för din skull, alltid skönt när man når ett mål
  Vicke

 5. Hallå vännen! Ja, du är beundransvärd…nej, vi människor får inget gratis…vi får allt själva bjuda till för att få resultat…men med bra motivation så blir det i alla fall resultat…Kram

 6. Puh vad det var mycket att läsa igen. Så himla kul att du äntligen kommit ner till de magiska två siffrorna

  JÄTTEGRATTIS OCH BAMSEKRAMAR

 7. Grattis vännen!KRAM

 8. Tjoho, grattis grattis! Vad roligt att höra 🙂 Du är så duktig! Kram kram

 9. Grattis 🙂 jättekul ju..kramen

 10. grattis vännen, ja det är ju inte bara operationen, det är ju faktiskt du som kämpar kram biggan

 11. Men GRATTIS och välkommen i klubben 🙂 Jo, jag struntade i pengarna och kastade dom. Blir bara en massa andra problem än dom jag redan har. Hade det varit kanske 10 000 så hade jag tagit dom, men fan 12-13 miljoner!!! Nä. Kramen och grattis igen.

 12. Jätte grattis till dig! Vad härligt! Vet själv hur jobbigt det var att ligga över 100 o sen ligga under 100 kändes väldigt mycket mindre….
  Kramis

 13. Allting kräver sin man och detta kräver nog utöver det vanliga. Grattis. Jag firar dig med att sjunga andrastämman. så vackert;))))

 14. Wow wow wow!! Strot stort grattis!!!
  Hur duktigt som helst!
  Kramar!

 15. Ett stort jättegrattis! Vad roligt!!! 🙂 De känslan är du väl värd.

  Kram Viktoria

 16. Ja får vi nog 🙂
  Kul att du kommit under 100 nu. Du är jätteduktig 🙂

 17. Grattis grattis grattis !!!!!

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud