Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Uppe före tuppen | En kopp kaffe

Uppe före tuppen

Det var lugnt igår på eftermiddagen och kvällen, jag hade ingen lust alls att blogga eller sätta mig vid datorn. Det var alldeles för varmt för det.

Uppe före tuppen vill jag säga.. Duschad och klar med.. klockradion ringde redan kl 04.20, tidigt tyckte mannen innan jag ställde den igår, han anser att det räcker med en kvar på sig innan man skall åka. Men jag har annat för mig, jag skall hinna vakna till, fixa kaffe & smörgåsar att ha med på resan. Nu är det gjort!

Har tillgodo 20 minuter på mig innan mannen och sonen skall väckas, på den tiden hinner jag gott och väl dricka lite kaffe. Inköpslista är skriven och nu vet man att man har några timmar på sig att shoppa loss inne på Ge-kås. Det blir full bil.. Mannen & jag och alla tre barnen. Tur att man har stor bagage

Comments

 1. Visst är det typiskt män att komma upp i sista sekunden!? Jag vill åtminstone vakna till i lugn och ro med en mugg te…

 2. Jag planerar för fullt för en tur till Ullared. Troligtvis blir det mot slutet av månaden. Hoppas du hittade mycket bra saker och att ni inte förgås i värmen.

 3. Hej sötnos 🙂 ha de nu så jättekul i gekås 🙂 kör försiktigt.. kramar

 4. Ja man tycker det.
  Hoppas ni har en kul dag 🙂

 5. Jag gör också minsta lilla på morgonen… inte bara män som gör så… ;o)

 6. Ett stort bagageutrymme är ett måste, gärna en takbox också, när bilen är full med köpglada passagerare. Hoppas att ni har AC i bilen, annare blir det inte roligt.

 7. Karlar verkar vara så där; upp och i kläderna bara. Jag vill iaf hinna vakna till, gärna ligga och dra mig för att vakna också. Ha så kul på Gekås!
  Visst har äldrevården blivit så mycket sämre. Jag stör mig delvis på det faktum att en gammal människa bara får beviljat vissa saker men man är ju olika piggg och olika mjuk i kroppen olika dagar men nej, tant Agda får inte hjälp med det här för det anses hon klara. Ja, vissa dagar kanske.

 8. Ha en härlig shoppingdag :)Sommar här med,ljuvligt!Kram/Bitte

 9. God morgon vännen! Det är skönt att gå upp lite tidigare så slipper man ju stressa. Ha en fin dag på Ge-kås.kram

 10. ha det nu så bra, handla inte opp hela ullared hihi kram biggan

 11. Hej där ….hoppas du får skoj på Ullared…själv ska jag drömma om nya lägenheten.kram

 12. Godmorgon i stugan denna underbara lördag! Idag lär ni nog få det svettigt om ni har samma väder som det verkar bli här! kramiz

 13. Nu är jag allt lite avis! Jag vill också till Ullared! 🙂

  Men jag är inte avis på att gå upp så tidigt, men det beror nog mest på att jag inte har gått och lagt mig än… 😉

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud