Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Vanligt förekommande | En kopp kaffe

Vanligt förekommande

Jag älskar stilla morgnar, att få vakna till, äta frukost för att sedan bara vara innan dagen börjar, något som funkar bra när man är morgonpigg, även om jag lägger mig sent är jag vaken tidigt. Här är det stilla omkring mig när jag vaknar, Alla andra i mitt sällskap sover… 😉  Det är då jag får vara för mig själv och hinna dricka morgonens kaffedos som för mig är 2-3 koppar.

Medans jag sitter där och njuter av mitt kaffe så ser jag något som aldrig slår fel då när man befinner sig utomlands, alla gäster på hotellet snabbar sig på att få komma ner till poolområdet för att markera ut sina handdukar på solstolarna, nåja.. liksom jag… 😉 Bästa platsen får den som är först. Det blir liksom en inbördes tävling mellan oss turister/gäster.

Vi njuter vidare här i värmen innan det är dags att åka hem för att ta itu med vardagen och den kommande hösten, som jag har förstått att den redan har börjat lite smått.

Comments

 1. det är något jag vägrar göra finns alltid en stol ledig nånstans o huvudsaken är ju att få en stol om den nu är tillhöger om poolen eller till vänster haringen betydelse 🙂

 2. Vad härligt du verkar ha det! =) Skönt att få en stund på morgonen för sig själv =)

 3. Mysigt 🙂

 4. En lugn och ensam morgon är så underbart♥
  Visst har hösten sin charm med. Men jag vill ändå ha sommar hela året 🙂
  Kramen vännen♥

 5. Jo nog närmar sej hösten. I morse hade jag bara +9 grader. Härligt att ta kaffet på morgonen ensammen. Kram

 6. Sånt förekommer överallt, trots att det sägs att det är förbjudet. Om man retar sig på det, så prata med ledningen på hotellet. Det hjälper ju inte ens ibland att det sår skyltat om det.

  När vi var i Side för att par år sen, var det en tyska, som kom och kastade undan alla handdukar på solstolarna. Men då blev det väsen, när en såg att hans handduk inte låg där han hade lagt den. Hon var i alla fall mer eller mindre vansinnig, men sen såg vi inte så mycket av henne, för hon skämdes kanske.

  Kram/Gilla

 7. Lugna morgnar är guld värda, så skönt att vara morgontidig och kunna börja dagen så. Ha det gott och njut av solen och värmen, visst är det lite svalare här men det gör ingenting tycker jag. Man njuter ändå och välkomnar hösten som anas…. 🙂
  Kramar♥

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud