Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Veliga trötta jag | En kopp kaffe

Veliga trötta jag

Trött idag.. har varit vaken en timma, men det känns som det var nyss jag steg ur sängen. Fredag idag, sonen ivägskickad till skolan, gubben på jobbet och jag allena… och så kommer det att se ut fram till midnatt.

Såå många timmar, och inget planerat. Får kanske vara en planeringsfri dag. En dag där jag bara kan slappa och slappa. Hur låter det ? Skönt och avslappnande. MEN, nja jag vet inte om det är något för mig. Eller kanske det kan bli.. !!

Det ger sig vad dagen kan erbjuda mig!

Comments

  1. Gomorron!! finns sådana dagar??? ;o)

  2. Jaa tröttsamt verkligen. Men jag ger inte upp. Så länge det står minus så måste jag göra nånting rätt. Nu är det bara motionen som ska till. Jag har oxå stegräknare. Sover nästan med den. Iallafall inatt för jag glömde ta av mig den. Går i snitt 15 000 steg per dag och då är det bara min vanliga vardagsmotion. Men det ska bli ändring på det. Mer motion kanske gör susen för viktnedgången. Men ikväll blir det glögg.

  3. Gör du de.. slappa lite (: själv ska ja slappa till nio.. sen swich iväg (; kram

  4. godmorgon internet problem, annars hade jag varit där, men jag hann lite annat istället, jaha, ham nan handla på fabriken kul, ja du kan behöva lära dig att inte göra nåt, hihi, det är inte lätt jag lovar kram biggan

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud