Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Vi ses igen | En kopp kaffe

Vi ses igen <3

Hej allihopa, vanligtvis är det vår älskade mamma som alltid göra alla inlägg men idag är det hennes barn Erika, Frida och Lucas samt hennes sambo Mattias som skriver. Vi vill bara meddela er att vår kära mamma/sambo gick hastigt bort den 25e april. Vi ber om ursäkt att detta inlägg har dröjt men vi har haft strul med att byta ägarskap på bloggen till oss. Detta är sista inlägget som kommer att göras här. Jag(Frida) har nu tagit över hennes blogg och kommer fortsätta ha kvar den för både er och vår skull för att kunna gå tillbaka och minnas henne.

Vila i frid Jeanette Björn. Vi saknar dig…

För världen är du bara en mamma men för oss är du hela världen.

Comments

 1. Hi very good postThanks For Sharing. Keep Up TheGood Work This Blog Was Absolutely Fantastic

 2. Jag har länge undrat vad som hänt med Jeanette som jag skrev med så mycket förut. Beklagar er sorg, vila i frid Jeanette!

 3. Massa kramar till er Frida, Erica och Lucas ♥️♥️♥️

 4. Jag är så otroligt ledsen för eran skull och så fruktansvärt orättvist livet kan vara ibland. Det berörde mig väldigt mycket när det hade hänt. Jag kunde inte fatta först eller ville kanske att det skulle vara något misstag det jag läste. Men så var det tyvärr inte. Fina Nett, så glad och go och mitt i livet med allting.
  Varje gång jag startar kaffebryggaren så går tanken till henne. Varför kanske nån undrar? Jo han hade lagt ut en bild på bloggen på den nya bryggaren som införskaffats. Det var en med inbyggd kaffekvarn som hon hon lovordade och jag blev så nyfiken och vi behövde byta ut våran gamla bryggare så jag köpte en likadan och älskar den verkligen.
  Jag har läst era inlägg på FB och följt eran sorg som är så hjärtskärande och griper tag. Men jag är glad att ni inte lägger ner bloggen för som sagt där finns så mycket minnen att läsa som Nett har skrivit. Så jag kommer fortsätta att titta in här
  Många kramar från mig och ta hand om varandra♥♥♥

 5. Beklagar verkligen.
  Jeanette och jag läste varandras bloggar.
  Undrade just varför det varit så tyst på hennes blogg.
  <3

 6. Men ojjjj, en sån chockerande och tråkig ”nyhet”. 🙁 Beklagar så jättemycket. Jag har läst denna bloggen länge.

 7. Känns fortfarande så overkligt att hon är borta. Följde Jeanette under många år både på denna blogg och tidigare hemsida. Vi hann också träffas då hon hade kryddparty hos mig för flera år sedan och sedan köpte jag några virkade prylar av henne. Sedan sprang vi naturligtvis på varandra och pratade i stan och Knalleland emellanåt. Styrkekramar i er sorg.

 8. Sorgligt, så ofattbart, så tragiskt när så unga människor lämnar livet.
  Jag har följt Jeanettes blogg periodvis, men inte hennes sista tid i livet. Beklagar er sorg, förstår att ni haft en tung jul- och nyårshelg, men ni har nu tagit er igenom den. Önskar er det allra bästa resten av era liv!

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud