Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Virka enkla pulsvärmare | En kopp kaffe

Virka enkla pulsvärmare

Fick för mig att virka mig pulsvärmare här hemma och det ångrar jag inte, det tog ingen tid och resultatet blev att få varmare händer. För mig är pulsvärmare perfekt då jag inte är kompis med handskar / vantar. Här visas den lätta varianten av hur du kan skapa fram dina egna pulsvärmare. Vill man inte virka dem så funkar detta även på stickning. 

Man kan utesluta broderade blommor så blir det enklare…

Har fått förfrågan av nära och kära om egna sådana här, så det är bara att sätta sig och göra några till 🙂

Comments

 1. Jättefina! Hittade hit då jag söker beskrivning efter att just virka pulsvärmare. Nybörjare, har virkat ett pannband och inget mer. Du kan inte tänka dig att lite mer utförligt beskriva hur du virkar den fyrkantiga lappen, dvs ca antal maskor och vilken sorts virkteknik du använder. Än en gång, jättefina!

  Har mailat dig med närmare info..

  De s.k. fyrkanterna som jag virkar är beronde på vilket garn man använder. Men starta du på runt 28 luftmaskor och fortsätt sedan med stolpar, du kan mäta runt handen efter några varv. Repa upp om det är så att du behöver börja med mer eller mindre luftmaskor.

  För det är så jag gjorde, jag hade inget mönster att gå efter så jag frihandsvirkade..

 2. jätte fina och jätte enkla, tack för tipset vännen, det ska jag nog göra några stycken med, kram biggan

 3. riktigt söt

 4. Åh jättefina. Har hamnat i en pulsvärmarperiod :), hamnar i perioder, förut var det mobilfodral, sockar och nu pulsvärmare.Har gjort klara o tänkte lägga upp dem men får vänta då de ska bli julklappar. Men här fick jag inspiration till ett par nya. Tack. Och har inte kommit till Borås än :sad:. På söndag men då på kalas.

 5. Jättefina 🙂 Själv gillar jag att ha på mig tumvantar.
  Kram

 6. Mycket snyggt! Du är så himla duktig! Kramiz

 7. vad fint du virkat!!
  joda de gick bra under helgen =) kram

 8. Jättesnygga! Jag vann i ett lotteri på julmarknad i år, ett par handvärmare som är stickade och med en massa små pärlor i mönster. 😛

  Snyggt med pärlor på, något jag inte har testat.
  Kanske man skulle gora 🙂
 9. Jag tycker att du ska ha en tävling 😉

 10. Du är mig en attans på att virka. De blev supersnygga. Kram

 11. Åhh så fina! Fina färger också..
  Såna skulle man kunna tänka sig när vädret inte är allt för kallt. Men är det minusgrader så måste en fryslort som mig ha något på fingrarna 😉

  Kramisar

 12. Ja det var det, sov dåligt på natten med, så håller mina tummar för denna natten…. 🙂

  förstår du fått förfrågningar, jätte fina…
  jag får nog påminna mor och raggsockar, hon glömmer det hela tiden…elakt tycker jag!

 13. Vad fint det blir 🙂

  SV: Boken är skojjig och väldigt intressant att läsa 😛

 14. Ja det är massa jobb. Men kan bli julklappar. Kram

 15. Gokväll !
  Skulle jag göra fina plus värmare virka skulle det ta tid 😉
  Söta var de passar dig utmärkt ha på sig
  Kram

 16. Jättesöta!!!
  Men hur kan du klara dig utan handskar och vantar? Jag har 10 ispinnar på händerna om jag försöker vara utan…
  Ha en fin kväll!!!

 17. Verkligen fina! kram

 18. åh vilka fina!

 19. Jättefina! Det verkar ju inte alls svårt så jag ska prova göra såna där jag också 🙂

 20. men wow va snygga och så duktig du är,va fint det blev med små blommor på.kram

 21. Det är verkligen något som hjälper att hålla värmen…..

 22. Åh vilka fina! Duktig du är. Såna skulle jag vilja ha också 🙂

  Kan dock inte göra själv är helt talang lös när det sånt ha ha

  Ha en fin dag nu Kramar

 23. blev ju jätte fina å så enkelt… 🙂
  Säger grattis till blogglottovinsten oxå….;)

 24. Alltså jag MÅSTE lära mig virka! Så tjusiga de är 🙂 En stor VILL HA-begär 😉
  Kanske en hobbyverksamhets idé för dig? Virka sådana till alla som vill ha? ;P

 25. Riktigt fina 🙂

  Jag är inte heller så glad för handskar, men jag som inte kan göra sånt här får nöja mig med dem 😛

 26. Vad söta dom var, säkert många som vill ha nu,så du får mycket att göra.. 😉 Jag fryser om fingertopparna,ja hela fingrarna egentligen,ett rent elände,spelar ingen roll vad jag har på mig. Kanske får prova såna där gelé klumpar som man värmer upp innan man går ut och har i vantarna sen. Blir väl rätt klumpigt antar jag.. 😐
  Kram vännen♥

 27. vad snygga dom var, du skulle kunna göra på beställning
  Bra kära du
  kram

 28. jag har stickar två par nu i höst men dina är mycket finare med sådan där spetskant och blommor på
  kramar

 29. Snygga!
  Nu har jag tagit på mig en annan hatt 😉
  hantverkshatten och länken går till min hantverksblogg *fniss

 30. De var söta fina pulsärmare!!!
  Kram!!

 31. Jättefina! Jag är ju inte så hajj på att virka, så jag stickar mina pulsvärmare, på strumpstickor. Tycker det är jätteskönt att ha dem, för precis som du gillar jag inte handskar och vantar särskilt mycket.

  krameli

 32. söta jättesöta 🙂
  Kanske bra julklappar till nära & kära?

  Önskar dig en fin tisdag!
  Kram

 33. vilka söta!! 😀

 34. Sådana fick jag faktiskt i en ”goodie-bag” från mitt jobb för inte så längesen. Mycket trevliga, men bara ”testade” än. Inte använda ute. Får nog ta mig i kragen! 🙂

 35. Godmorgon! OH!! vad fina pulsvärmare..Säljer du sådana? Ja vattengympa är bra för hela kroppen ,och så blir man ren…Morgonkram!

 36. Dom skulle passa mig perfekt 🙂
  Handlederna är ett frys område för mig 🙁
  Kramen♥

 37. Hej!
  Vad fina de är, förstår att fler vill ha såna också! =)
  Tack, det var kul att göra lite fynd!
  Kram Elenor

 38. Så greie de var.
  Jeg strikker slik som regel, men skal nok låne din idé.
  Ha en fin dag 🙂

 39. Mors,,skit oxå,vill inte ha tillbaka blåsten 👿 Snyggt virkat,sitter skönt på handleden 😛 Nu ska du och jag ha en fin dag 😀 Haé Kram.

 40. Jättefina!!!! Såna borde jag ha 🙂

Trackbacks

 1. […] för ett tag sen pulsvärmare (eller handledsvärmare eller torgvantar, vad man nu vill kalla dem). Beskrivningen var väldigt lätt så jag tänkte att jag skulle prova jag också. Jag är så frusen om […]

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud