Virkning och garn

Efter att jag har virkat en del minioner på beställning så fick jag en förfrågan / beställning att virka en ”Batman-minion”. Självklart nappar jag på iden och googlade runt en del för inspiration, en del utmaningar är roligare än andra och jag funkar bäst genom att skapa fritt utifrån olika bildinspirationer av det kommande projektet, denna utmaningen var inte så svår som jag trodde när jag väl satte igång.  Själva batman-märket fick jag tänka till med andra hjärnceller än virkningen, där jag klippte ut ett märke i tyg och sydde fast. Kan tillägga att jag får även många förfrågningar som jag inte ens tar till mig. Tar jag till mig en förfrågan så skall det vara en uppgift som jag gillar att genomföra.

Under tiden jag virkade denna så satte jag mig för att se på filmerna för första gången,
så nu har jag sett dumma mig del 1 och 2…
Får se om det ”pluppar” upp nya ideer kring dessa söta minioner..

Sedan har jag roat mig med att virka bakelser fyllda med vadd. Garanterat kalorifria 🙂 Gjorde de mindre som nyckelringar, har en del restgarner som kom till bra användning. På toppen har jag sytt dit en ros av satin. De tog mig inte lång tid att göra, och ett tu tre så hade jag runt 10 stycken bakelser i olika färger. Perfekt att ge bort som en liten gåva när någon i sin omkrets fyller år 🙂 Finns det intresse av dessa bakelser så har jag några till försäljning.

Och så insåg jag att idag att det är Tisdag, och med ny årstid i sikte..  Det senaste så har jag shoppat mindre garn än ”vanligt” så då tyckte jag mig kunna unna en leverans av nya garner som kan fylla upp mina hyllor i pysselrummet. Sagt och gjort, 86 nystan av olika bomullsgarner är hemklickade ifrån garnbutiken Yarn Paradise (på Tisdagar har de en massa extra rabatter) och lär säkert anlända här hemma redan imorgon. Har även köpt hem lite olika pysselmaterial som lär dyka upp under veckan. Så nu kan man börja fundera på nya roliga projekt.

Comments

 1. Alltid kul med utmaningar 🙂

 2. Godmorgon o ha ne bra dag

 3. Snyggt! Dom blir fina 🙂

  Men oj, 86 garnnystan! Det var inte en liten beställning 🙂

  Kram

 4. Du är otroligt produktiv! Dessutom är det fina saker du visar! Batman blev fantastiskt fin! Kramar

 5. Det var mej en fin Batman. Det enda jag har provat att virka är en käpphäst, som mitt ena barnbarns barn fick i tvåårspresent i vintras. Han blev jätteglad. Några andra amigurugumis har jag inte provat på. Men man vet aldrig. De kommer kanske. Just nu är det sjalar, som fängslar mej. Så har jag virkat prästkragar i parti och minut. Det har blivit olika saker. Bautawitch är den som har inspirerar till det. Nu är det en snäckskalssjal på gång och den kommer att bli jättefin.

  Ja, Tandis är ingen att vara rädd för. Min tandis alltså. Han hjälper till att få behandlingen så billigt och bra det bara går.

  Kram/Gilla

 6. Ha ha, söta!! Tack för förklaring!!

 7. Vilka fina minions du gör, fin liten bakelse också! =)
  Jag gillar verkligen Dumma mig filmerna, sån underbar humor och härliga karaktärer.
  Vår kompis var nöjd över möhippan och det är huvudsaken! =)
  Kurerar mig inför helgens dans, skönt att du börjar bli bättre också.
  Kram Elenor

 8. Så söta!!!!

 9. Men åh så söt!

 10. Så mycket fint du gör! Du är så himla flink med din virknål! Kramiz

 11. Åhh, batminionen är klockren, så läcker! Jag håller på att fylla upp vårt pysselrum med material oxå, hösten är en början på nått nytt!

 12. Blir riktigt avundsjuk på din färdighet med virknålen inga tråkiga stunder där.
  Alltid roligt när det pluppar upp nya idéer 😉

 13. Kul med ny dator 🙂
  Jag blir så jäkla sugen på att sticka och virka n’r jag ser allt fint du gör 🙂
  Kram

 14. Vännen ställ upp i en virkningstävling på bra ideèr för du är så kreativ……Du får stoppa i dej C-vitaminer .. Kram!

 15. Som alltid är jag otroligt imponerad av dina kunskaper med virknålen, väldigt söta figurer och sunda bakelser!

 16. Vad mycket fint du gör!! Du är en riktig inspirationskälla och fick mej genast att börja leta på nätet efter mönster till virkade tabletter, har länge tänkt virka ett set om fyra, kanske sex. Ha det gott!

 17. Virkning och kreativitet,,funnes det tävling i detta så skulle du vinna skitlätt..Kram. 😉
  Ja även det enkla smakar bra..Haé Kram. 🙄

 18. Är imponerad över din kreativitet! Härlig Batman-minion i riktiga höstfärger! Förstår att du väntar ivrigt på dina nya garner!
  Ha en skön kväll!

 19. Åh vad fin:) Visst är det bra att kunna se filmer som kan inspirera. Hoppas den gör det..:)!

Speak Your Mind

*